-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Oleghe, P.O., Oladebeye, A. A., Johnson, D. O.
المصدر: International Journal of Life Sciences Research 11(1) 33-48
مصطلحات موضوعية: Microbiological assessment, Techno-functional assessment, Flour mixes, Paper Download Link (Source)
العلاقة: https://www.researchpublish.com/papers/microbiological-and-techno-functional-assessment-of-unfermented-and-fermented-gluten-freeTest-flour-mixes; https://zenodo.org/record/7702091Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.7702091Test; oai:zenodo.org:7702091
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.7702091Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.7702090Test
https://zenodo.org/record/7702091Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: ur Rehman, Tanzeel1 Trehman21@gmail.com, Sharif, Mian Kamran2, Majeed, Majid2,3, Hussain, Muhammad Bilal2, Khan, Muhammad Usman4, Rodionova, Natalya S.5, Shariati, Mohammad Ali6 shariatymohammadali@gmail.com, Shevaldova, Tatyana V.7
المصدر: Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Jun/Jul2018, Vol. 7 Issue 6, p636-640. 5p.
مصطلحات موضوعية: *FLOUR mixes, *CEREALS as food, *RHEOLOGY, *FARINOGRAPHS, *FOOD quality
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Xiaolong1,2, Appels, Rudi2, Zhang, Xiaoke1 zhangxiaoke66@126.com, Diepeveen, Dean3, Torok, Kitti4, Tomoskozi, Sandor4, Bekes, Ferenc5, Ma, Wujun2, Sharp, Peter6, Islam, Shahidul2 s.islam@murdoch.edu.au
المصدر: Food Chemistry. Sep2017, Vol. 231, p247-257. 11p.
مصطلحات موضوعية: *PROTEIN-protein interactions, *FLOUR mixes, *STARCH, *HEAT treatment, *HIGH performance liquid chromatography
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 42, Iss 5, Pp 1027-1033 (2020)
مصطلحات موضوعية: sinlek brown rice, iron fortification, brownies, flour mixes, Technology, Technology (General), T1-995, Science, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Nicola Gasparre, Antonella Pasqualone, Marina Mefleh, Fatma Boukid
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 24; Pages: 4095
مصطلحات موضوعية: low carb, high protein, high fiber, bread, cake, biscuits, flour mixes
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Grain; https://dx.doi.org/10.3390/foods11244095Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Koneva S., Egorova E., Kozubaeva L., Reznichenko I.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 1, Pp 85-96 (2019)
مصطلحات موضوعية: bread, flaxseed flour (flax meal), flour mixes, dough, biochemical properties of flour mixes, rheological properties of dough, bread quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/52/10.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Awolu, Olugbenga O.1 ooawolu@futa.edu.ng, Omoba, Olufunmilayo S.1, Olawoye, Olumide1, Dairo, Modupe2
المصدر: Food Science & Nutrition. Jan2017, Vol. 5 Issue 1, p3-13. 11p.
مصطلحات موضوعية: *SNACK foods, *FLOUR mixes, *COMPOSITION of corn, *COMPOSITION of soybeans, *CHUFA
-
8
المؤلفون: Marina Mefleh, Antonella Pasqualone, Nicola Gasparre, Fatma Boukid
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 24; Pages: 4095
مصطلحات موضوعية: Health (social science), Plant Science, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, low carb, high protein, high fiber, bread, cake, biscuits, flour mixes, Food Science
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::df3d0b9213e37f81f2737dbfa5698d44Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Al Mahdi, R.1, Nasirpour, A.1, Banon, S.1, Scher, J.1, Desobry, S. stephane.desobry@ensaia.inpl-nancy.fr
المصدر: Powder Technology. Apr2006, Vol. 163 Issue 3, p145-151. 7p.
مصطلحات موضوعية: *DRIED skim milk, *FLOUR mixes, *FOOD storage, *SCANNING electron microscopy
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 13, Iss 1, Pp 82-93 (2025)
مصطلحات موضوعية: phylogenetic identification, fermented botanicals, gluten-free composite, flour mixes, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/22431/22461Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test