-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Meier, Christian, Eastell, Richard, Pierroz, Dominique D, Lane, Nancy E, Al-Daghri, Nasser, Suzuki, Atsushi, Napoli, Nicola, Mithal, Ambrish, Chakhtoura, Marlene, Fuleihan, Ghada El-Hajj, Ferrari, Serge
مصطلحات موضوعية: adipokine, advanced glycation end product, bone turnover marker, diabetes, sclerostin, Clinical Sciences, Paediatrics and Reproductive Medicine, Endocrinology & Metabolism
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://escholarship.org/uc/item/10s1g3gxTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Aksoy Tulay, Ozer Zulfunaz, Yaman §mustafa
المصدر: Srpski Arhiv za Celokupno Lekarstvo, Vol 152, Iss 3-4, Pp 155-161 (2024)
مصطلحات موضوعية: hemodialysis, oxidative stress, serum advanced glycation end product precursor, quality of life, Medicine
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: M. M. Kalandiya, E. A. Kogan, L. V. Nikankina, A. Y. Tokmakova, E. L. Zaitseva, G. R. Galstyan
المصدر: Сахарный диабет, Vol 26, Iss 6, Pp 549-555 (2023)
مصطلحات موضوعية: diabetes mellitus, neuroosteoarthropathy, advanced glycation end products, glycation end product receptors, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.dia-endojournals.ru/jour/article/view/13039Test; https://doaj.org/toc/2072-0351Test; https://doaj.org/toc/2072-0378Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Manzocchi, A. Ferlay, S. Mendowski, G. Chesneau, P. Chapoutot, S. Lemosquet, G. Cantalapiedra-Hijar, P. Nozière
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7675-7697 (2023)
مصطلحات موضوعية: dairy cattle, white lupine, extrusion, advanced glycation end-product, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030223004575Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Bone Reports, Vol 20, Iss , Pp 101737- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pentosidine, Liquid chromatography-tandem mass spectrometry, Advanced glycation end product, Osteoporosis, Diseases of the musculoskeletal system, RC925-935
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352187224000044Test; https://doaj.org/toc/2352-1872Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Md Najmol Hoque, Shahidul Islam
المصدر: Agriculture, Vol 14, Iss 6, p 853 (2024)
مصطلحات موضوعية: end-product quality, environmental influence, gluten strength, hard red spring wheat, protein content, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Prakashkumar Dobariya, Wei Xie, Swetha Pavani Rao, Jiashu Xie, Davis M. Seelig, Robert Vince, Michael K. Lee, Swati S. More
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 648 (2024)
مصطلحات موضوعية: acetaminophen, glyoxalase 1, ψ-glutathione, hepatotoxicity, methylglyoxal, advanced glycation end product, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Shu, Kefan Wang, Yuting Liu, Jie Zhang, Xuping Ding, Hanxiao Sun, Jiaoxiang Wu, Biao Huang, Ju Qiu, Huiming Sheng, Liming Lu
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e22907- (2024)
مصطلحات موضوعية: Tian hua fen, Trichosanthin(TCS), Type 1 diabetes mellitus, Myeloid-derived suppressor cells, Advanced glycation end product receptor, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023101150Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Verbeke, Celeste, Debonne, Els, Van Leirsberghe, Hannah, Van Bockstaele, Filip, Eeckhout, Mia
المصدر: FOODS ; ISSN: 2304-8158
مصطلحات موضوعية: Agriculture and Food Sciences, PASTING PROPERTIES, FROZEN STORAGE, GRAIN WHEAT, END-PRODUCT, TIME, CRUMB, TEMPERATURE, STARCH, FLOUR, TECHNOLOGY, par-baking, texture, whole meal, wheat, rye, bread quality
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://biblio.ugent.be/publication/01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96XTest; http://hdl.handle.net/1854/LU-01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96XTest; http://doi.org/10.3390/foods13020224Test; https://biblio.ugent.be/publication/01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96X/file/01HNATMN09PAXGV2QKA7WGN158Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods13020224Test
https://biblio.ugent.be/publication/01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96XTest
http://hdl.handle.net/1854/LU-01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96XTest
https://biblio.ugent.be/publication/01HM8S8269H8KXWF0F9B74X96X/file/01HNATMN09PAXGV2QKA7WGN158Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Neda Emami, AliReza Alizadeh, Arezoo Maleki-Hajiagha, Alireza Dizavi, Samira Vesali, Ashraf Moini
المصدر: Journal of Ovarian Research, Vol 16, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
مصطلحات موضوعية: Extracellular Fluid, IVF, Receptor for Advanced Glycation End Product, Polycystic Ovary Syndrome, Gynecology and obstetrics, RG1-991
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1757-2215Test