-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: F. Montemurro, M. E. Martino, F. De Pasquale, S. Balzan, B. Cardazzo, E. Novelli, L. Fasolato
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 39-42 (2011)
مصطلحات موضوعية: Aeromonas spp., ready-to-eat, phylogenetical analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.pagepressjournals.org/index.php/ijfs/article/view/769Test; https://doaj.org/toc/2239-7132Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli, S. Balzan, M. Perini, P. Antonetti, L. Fasolato, F. Camin
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 71-75 (2011)
مصطلحات موضوعية: Stable isotope, seabass, milk, production method, geographical origin, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.pagepressjournals.org/index.php/ijfs/article/view/755Test; https://doaj.org/toc/2239-7132Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli, S. Balzan, S. Tenti, M. Mirisola, F. Benozzo, S. Santomauro, L. Fasolato
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 69-73 (2009)
مصطلحات موضوعية: NIRs, Authentication, Farmed, Wild, sea bass, fatty acids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.pagepressjournals.org/index.php/ijfs/article/view/1146Test; https://doaj.org/toc/2239-7132Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Segato S., Stefania Balzan, Carla Azzurra Elia, Ariadne Granata, Laura Lignitto, S. Tenti, I. Andrighetto, E. Novelli
المصدر: Poljoprivreda, Vol 13, Iss 1, Pp 184-187 (2007)
مصطلحات موضوعية: dairy cow, alpine farm, sustainability, grazing, milk quality, Agriculture (General), S1-972, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli, R. Ricci, S. Segato, G. Gabai, S. Balzan, L. Da Dalt, L. Lignitto
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 443-445 (2010)
مصطلحات موضوعية: Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.aspajournal.it/index.php/ijas/article/view/1539Test; https://doaj.org/toc/1594-4077Test; https://doaj.org/toc/1828-051XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli, I. Andrighetto, B. Contiero, L. Magro, A. Granata, L. Lignitto, C. A. Elia, S. Balzan, S. Segato
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 469-471 (2010)
مصطلحات موضوعية: Asiago cheese, Ripening, Quality traits, Alpine grazing., Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.aspajournal.it/index.php/ijas/article/view/1561Test; https://doaj.org/toc/1594-4077Test; https://doaj.org/toc/1828-051XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli
المصدر: Aestimum, Iss 10 (2009)
مصطلحات موضوعية: Industries. Land use. Labor, HD28-9999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://oaj.fupress.net/index.php/ceset/article/view/5901Test; https://doaj.org/toc/1592-6117Test; https://doaj.org/toc/1724-2118Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Novelli
المصدر: Aestimum, Iss 1 (2009)
مصطلحات موضوعية: Industries. Land use. Labor, HD28-9999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://oaj.fupress.net/index.php/ceset/article/view/6751Test; https://doaj.org/toc/1592-6117Test; https://doaj.org/toc/1724-2118Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Kramer J. Wahlberg, Margaret Infeld, Timothy B. Plante, Alexandra E. Novelli, Nicole Habel, Daniel Burkhoff, Trace Barrett, Daniel Lustgarten, Markus Meyer
المصدر: Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 13, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: HFpEF, pacing, ventricular remodeling, Diseases of the circulatory (Cardiovascular) system, RC666-701
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2047-9980Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Barbieri, D. Mercatante, S. Balzan, S. Esposto, V. Cardenia, M. Servili, E. Novelli, A. Taticchi, M. T. Rodriguez-Estrada
المساهمون: S. Barbieri, D. Mercatante, S. Balzan, S. Esposto, V. Cardenia, M. Servili, E. Novelli, A. Taticchi, M. T. Rodriguez-Estrada
مصطلحات موضوعية: Beef hamburger, phenolic extract, olive vegetation water, olive by-product, clean label, lipid oxidation, cholesterol oxidation, sensory analysis
وصف الملف: ELETTRONICO
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/pmid/34943072; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000735793500001; volume:10; issue:12; firstpage:1; lastpage:22; numberofpages:22; journal:ANTIOXIDANTS; http://hdl.handle.net/11585/841184Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85120825564; https://www.mdpi.com/2076-3921/10/12/1969Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/antiox10121969Test
http://hdl.handle.net/11585/841184Test
https://www.mdpi.com/2076-3921/10/12/1969Test