-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Eva Navascués, Silvia Brezina, Antonio Santos, Fernando Calderón, Wendu Tesfaye, Domingo Marquina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101214- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, l-lactic acid, Organic acids, Aroma compounds, Wine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524001019Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Domingo Marquina, Silvia Brezina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 987 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, chitosan, L-lactic acid, organic acids, aroma compounds, wine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Miguel de Celis, Javier Duque, Domingo Marquina, Humbert Salvadó, Susana Serrano, Lucía Arregui, Antonio Santos, Ignacio Belda
المصدر: npj Biofilms and Microbiomes, Vol 8, Iss 1, Pp 1-6 (2022)
مصطلحات موضوعية: Microbial ecology, QR100-130
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2055-5008Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Niina Kelanne, Eva Navascués, Fernando Calderón, Antonio Santos, Domingo Marquina, Baoru Yang, Santiago Benito
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 165 (2023)
مصطلحات موضوعية: wine, non-Saccharomyces, alternative fermentation strategies, biological acidity management, volatile compounds, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Eva Navascués, Fernando Calderón, Antonio Santos, Domingo Marquina, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 11, p 2878 (2021)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, lactic acid, wine, acidity, volatile, evolution, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Microorganisms, Vol 9, Iss 8, p 1631 (2021)
مصطلحات موضوعية: hydrothermal sediment, metataxonomic study, microbial populations, sediment characterization, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 3, p 1196 (2021)
مصطلحات موضوعية: Pichia kluyveri, thiols, higher alcohols, esters, fatty acids, wine, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.mdpi.com/1422-0067/22/3/1196Test; https://doaj.org/toc/1661-6596Test; https://doaj.org/toc/1422-0067Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Javier Ruiz, Ignacio Belda, Iván Benito-Vázquez, Domingo Marquina, Fernando Calderón, Antonio Santos, Santiago Benito
المصدر: Microorganisms, Vol 8, Iss 7, p 1038 (2020)
مصطلحات موضوعية: non-Saccharomyces, Metschnikowia, M. pulcherrima, M. viticola, M. fructicola, wine flavor, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Alejandro Alonso, Miguel de Celis, Javier Ruiz, Javier Vicente, Eva Navascués, Alberto Acedo, Rüdiger Ortiz-Álvarez, Ignacio Belda, Antonio Santos, María Ángeles Gómez-Flechoso, Domingo Marquina
المصدر: Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 78 (2019)
مصطلحات موضوعية: meta-taxonomic analysis, vineyard soil, wine-related bacteria, wine-related fungi, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ignacio Belda, Javier Ruiz, Adelaida Esteban-Fernández, Eva Navascués, Domingo Marquina, Antonio Santos, M. Victoria Moreno-Arribas
المصدر: Molecules, Vol 22, Iss 2, p 189 (2017)
مصطلحات موضوعية: wine aroma, wine flavour, wine microbiome, yeast, non-Saccharomyces, lactic acid bacteria, oral microbiota, genetic and transcriptional directions, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource