دورية أكاديمية

The impact of milk storage temperatures on cheese quality and microbial communities at dairy processing plant scale

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The impact of milk storage temperatures on cheese quality and microbial communities at dairy processing plant scale
المؤلفون: Giagnoni, Lucia, Deb, Saptarathi, Tondello, Alessandra, Zardinoni, Giulia, De Noni, Michele, Franchin, Cinzia, Vanzin, Alice, Arrigoni, Giorgio, Masi, Antonio, Stevanato, Piergiorgio, Cecchinato, Alessio, Squartini, Andrea, Spanu, Carlo
المصدر: Food Research International ; volume 172, page 113101 ; ISSN 0963-9969
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2023
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.foodres.2023.113101
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113101Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0963996923006464?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0963996923006464?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.F98E3C73
قاعدة البيانات: BASE