-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Fanshu Xiang, Wenchao Cai, Zhuang Guo, Chunhui Shan
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 5, Pp 3391-3404 (2024)
مصطلحات موضوعية: comparative analysis, different regions, electronic sensing technology, light‐flavor Daqu, microbial diversity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ren Zhiqiang, Xie Juan, Tang Tuoxian, Huang Zhiguo
المصدر: Polish Journal of Microbiology, Vol 73, Iss 2, Pp 167-176 (2024)
مصطلحات موضوعية: sub-high temperature daqu, short-chain carboxylates, yeast counting and isolation, chinese strong-aroma baijiu, Genetics, QH426-470, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2544-4646Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 108-115 (2024)
مصطلحات موضوعية: high temperature daqu, pure culture technique, macrogenome, bacillus, bioinformatics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-4-013.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiadai TANG, Yufei SHI, Yimei ZHAO, Yi WANG, Zhi LENG, Min GUO, Zhuoni MENG, Liang YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 153-161 (2024)
مصطلحات موضوعية: sauce-flavored daqu, mold, saccharification, esterification, redundancy analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 225-234 (2023)
مصطلحات موضوعية: nongxiangxing baijiu daqu, daqu storage period, microbial community, metabolites, microbial community succession mechanism, correlation analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-22-028.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dan Cao, Jiali Lv, Jingying Chu, Shuangshuang Xu, Chengyong Jin, Yongli Zhang, Yuhang Zhang, Wen Zhang, Jie Kang
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Qupi changes, Daqu quality formation, microorganisms, microscopic characterization, fermentation characteristics, volatile metabolites, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2024.1435765/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanbo Liu, Haideng Li, Wenxi Liu, Kejin Ren, Xuehan Li, Zhenke Zhang, Runna Huang, Suna Han, Jianguang Hou, Chunmei Pan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101382- (2024)
مصطلحات موضوعية: Daqu, Cellulase, Active microorganisms, Carbohydrate enzymes, Physical and chemical indicators, Flavor substances, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524002694Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dongying Ge, Wenchao Cai, Zhuang Guo, Bangkun Wang, Minwan Liu, Chunhui Shan, Yurong Wang
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e31718- (2024)
مصطلحات موضوعية: Qingzhou production area, High-temperature Daqu (HTD), High throughput sequencing, Bacterial community structure, Physical and chemical properties, Comparative analysis, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024077491Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengyue MA, Zhuang GUO, Xuesi LI, Guikun GUAN, Yu LIU, Fuqiang LI, Yurong WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 155-161 (2024)
مصطلحات موضوعية: region, medium-high temperature daqu, bacterial diversity, high-throughput sequencing, gene function, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
10دورية أكاديميةEnhancing the Quality of High-temperature Daqu in Northern China by Adding Exogenous Bacillus spores
المؤلفون: Mengchao HE, Zixuan WU, Yuling XI, Dezhong ZHANG, Yulian CHEN, Kun LI, Huihan JING, Hongbo WANG, Haipo LIU, Shanbin CHEN, Xinglin HAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 145-154 (2024)
مصطلحات موضوعية: northern china, high-temperature daqu, physicochemical index, high-throughput sequencing, gas chromatography-ion mobility spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test