-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro Ishikawa, Hidekazu Takahashi, Hideki Yoshida, Ikue Sato, Makoto Matsuoka, Mao Suganami, Masao Watanabe, Masayasu Maki, Naoto Nihei, Shinya Yoshida, Soichi Kojima, Tsukasa Matsuda, 二瓶 直登, 佐藤 郁恵, 吉田 晋弥, 吉田 英樹, 小島 創一, 松岡 信, 松田 幹, 渡辺 正夫, 牧 雅康, 石川 大太郎, 菅波 眞央, 高橋 秀和
المصدر: Abstracts of Meeting of the CSSJ. 2022, :64
-
2دورية أكاديمية
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro ISHIKAWA, Eizo TAIRA, Hitoshi AGARIE, Kanvisit MARAPHUM, Khwantri SAENGPRACHATANARUG, Kittipon APARATANA, Munehiro TANAKA, Takeshi SHIKANAI
المصدر: Engineering in Agriculture, Environment and Food. 2022, 15(2):72
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro Ishikawa, Kodai Murayama, Takuma Genkawa, Yuma Kitagawa, Yukihiro Ozaki
المصدر: Journal of Spectral Imaging, Vol 8, Iss 1, p a15 (2019)
مصطلحات موضوعية: NIR spectroscopy, defective tablet, distribution analysis, skewness, NIR imaging, Analytical chemistry, QD71-142
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Akiko Nakanouchi, Daitaro Ishikawa, Etsuji Ishiguro, Katsuhiro Tominaga, Kayo Iki, Sayaka Minami, Shin Yabuta, Susumu Hakoyama, Yuuna Yamamoto, 中之内 亜紀子, 南 さやか, 壹岐 香代, 富永 克弘, 山本 夕菜, 石川 大太郎, 石黒 悦爾, 箱山 晋, 薮田 伸
المصدر: 日本作物学会紀事 / Japanese Journal of Crop Science. 2020, 89(4):277
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro Ishikawa, Naoko Kijima, Ryo Sunaoshi, Tomoaki Masaka, Tomoyuki Fujii, 真坂 知克, 石川 大太郎, 砂押 諒, 藤井 智幸, 鬼島 直子
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2020, 67(7):217
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro Ishikawa, Haruka Tamate, Ikumi Shigihara, Ran Nakai, Tomoyuki Fujii, Yoshihiro Tsukada
المصدر: Food Science and Technology Research. 2019, 25(1):49
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Kodai Murayama, Daitaro Ishikawa, Takuma Genkawa, Hiroyuki Sugino, Makoto Komiyama, Yukihiro Ozaki
المصدر: Molecules, Vol 20, Iss 3, Pp 4007-4019 (2015)
مصطلحات موضوعية: near-infrared imaging, powder blending, in-line monitoring, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Daitaro ISHIKAWA, Genjiro UENO, Tomoyuki FUJII
المصدر: Japan Journal of Food Engineering. 2017, 18(3):135
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Akemi K. Horigane, Daitaro Ishikawa, Ikumi Sawa, Keiko Fujii, Tomoya Okunishi, Tomoyuki Fujii, Yasuyo Sekiyama
المصدر: Journal of Applied Glycoscience. 2017, 64(4):109