-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Oladapo F. Fagbohun, Wasitha P. D. W. Thilakarathna, Juan Zhou, Christian Lehmann, Guangling Jiao, H. P. Vasantha Rupasinghe
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 7, p 1511 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cucumaria frondosa, Vaccinium angustifolium, ALI, cytokine, inflammation, NF-κB, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexandra S. Silchenko, Anatoly I. Kalinovsky, Sergey A. Avilov, Roman S. Popov, Ekaterina A. Chingizova, Ekaterina S. Menchinskaya, Elena A. Zelepuga, Elena G. Panina, Vadim G. Stepanov, Vladimir I. Kalinin, Pavel S. Dmitrenok
المصدر: Marine Drugs, Vol 21, Iss 12, p 602 (2023)
مصطلحات موضوعية: Cucumaria djakonovi, Dendrochirotida, triterpene glycosides, djakonoviosides, sea cucumber, hemolytic and cytotoxic activity, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Oladapo F. Fagbohun, Joseph P.M. Hui, Junzeng Zhang, Guangling Jiao, H.P. Vasantha Rupasinghe
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100748- (2024)
مصطلحات موضوعية: Cucumaria frondosa, Saponins, ANN, RSM, Frondoside, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24001448Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinli LIU, Fang FAN, Xiaoxia HE, Shengcan ZOU, Tingfeng CAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 235-243 (2022)
مصطلحات موضوعية: cucumaria frondosa, protease hydrolysis, degree of hydrolysis, amino acid composition, antioxidant capacities, molecular weight, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiuting Wang, Gongming Wang, Chuyi Liu, Zuli Sun, Ruimin Li, Jiarun Gao, Mingbo Li, Leilei Sun
المصدر: Marine Drugs ; Volume 21 ; Issue 7 ; Pages: 395
مصطلحات موضوعية: Cucumaria frondosa intestines, ovum hydrolysate, protease, structural characteristic, bioactivity, simulated gastrointestinal digestion
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Marine-Derived Ingredients for Drugs, Cosmeceuticals and Nutraceuticals; https://dx.doi.org/10.3390/md21070395Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexandra S. Silchenko, Anatoly I. Kalinovsky, Sergey A. Avilov, Roman S. Popov, Pavel S. Dmitrenok, Ekaterina A. Chingizova, Ekaterina S. Menchinskaya, Elena G. Panina, Vadim G. Stepanov, Vladimir I. Kalinin, Valentin A. Stonik
المصدر: International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 13; Pages: 11128
مصطلحات موضوعية: Cucumaria djakonovi, Dendrochirotida, triterpene glycosides, djakonoviosides, sea cucumber, hemolytic and cytotoxic activity, human breast cancer
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Bioactives and Nutraceuticals; https://dx.doi.org/10.3390/ijms241311128Test
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Marine Drugs, Vol 21, Iss 5, p 262 (2023)
مصطلحات موضوعية: sea cucumber, saponins, frondoside A, triterpenes, glycosides, Cucumaria frondosa, Biology (General), QH301-705.5
العلاقة: https://www.mdpi.com/1660-3397/21/5/262Test; https://doaj.org/toc/1660-3397Test; https://doaj.org/article/e372eda5c3504a708e93a0f9da137d63Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/md21050262Test
https://doaj.org/article/e372eda5c3504a708e93a0f9da137d63Test -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yunlong GAO, Menghao XU, Xiangzhong ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 1, Pp 235-243 (2022)
مصطلحات موضوعية: response surface method, cucumaria frondosa visceral mass, antioxidant peptides, molecular weight distribution, amino acid analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuoyue Song, Hailun Li, Jing Wen, Yeda Zeng, Xianying Ye, Weibo Zhao, Tingting Xu, Nenggui Xu, Danyan Zhang
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 5962-5975 (2020)
مصطلحات موضوعية: active ingredients, Cucumaria frondosa, identification, safety in heavy metal, sea cucumber, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Qian, Liu, Ru, Geirsdóttir, Margrét, Li, Shiyu, Tomasson, Tumi, Xiong, Shanbai, Li, Xiuchen, Gudjónsdóttir, María
المساهمون: Faculty of Food Science and Nutrition
مصطلحات موضوعية: autolysis enzyme, Cucumaria frondosa, inactivation, protein denaturation, texture, thermal processing, Bioengineering, Chemical Engineering (miscellaneous), Process Chemistry and Technology
العلاقة: Processes; 10(5); http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85129621305&partnerID=8YFLogxKTest; Zhang , Q , Liu , R , Geirsdóttir , M , Li , S , Tomasson , T , Xiong , S , Li , X & Gudjónsdóttir , M 2022 , ' Thermal-Induced Autolysis Enzymes Inactivation, Protein Degradation and Physical Properties of Sea Cucumber, Cucumaria frondosa ' , Processes , vol. 10 , no. 5 , 847 . https://doi.org/10.3390/pr10050847Test; ae11b834-828d-403b-bb09-dd93186f475a; 85129621305; unpaywall: 10.3390/pr10050847; https://hdl.handle.net/20.500.11815/3758Test
الإتاحة: https://doi.org/20.500.11815/3758Test
https://doi.org/10.3390/pr10050847Test
https://hdl.handle.net/20.500.11815/3758Test