-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Patricia Dahdah, Roberto Cabizza, Maria Grazia Farbo, Costantino Fadda, Alessandra Del Caro, Luigi Montanari, Georges Hassoun, Antonio Piga
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, bread, by-products, functional food, olive pomace, physicochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2024.1400339/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Patricia Dahdah, Roberto Cabizza, Maria Grazia Farbo, Costantino Fadda, Andrea Mara, Georges Hassoun, Antonio Piga
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 478 (2024)
مصطلحات موضوعية: dough rheology, fibre content, gluten network, olive pomace, polyphenol content, wheat dough, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Oumayma Toumi, Paola Conte, Aida Maria Gonçalves Moreira da Silva, Maria João Barroca, Costantino Fadda
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 99, Iss , Pp 105349- (2022)
مصطلحات موضوعية: Sodium chloride, Salicornia ramosissima, Dough rheology, Bread quality, Response surface methodology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464622004194Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Marina Mefleh, Fatma Boukid, Costantino Fadda
المصدر: Life, Vol 12, Iss 10, p 1613 (2022)
مصطلحات موضوعية: ancient wheat, genetic improvement, grain composition, dough rheology, bread, Science
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Paola Conte, Costantino Fadda, Natalia Drabińska, Urszula Krupa-Kozak
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 69, Iss 1, Pp 5-21 (2018)
مصطلحات موضوعية: gluten-free breadmaking, gluten-related disorders, texture characteristics, nutritional value, sensory properties, review, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.journalssystem.com/pjfns/,100424,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Antonio Piga, Paola Conte, Simonetta Fois, Pasquale Catzeddu, Alessandra Del Caro, Anna Maria Sanguinetti, Costantino Fadda
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 5, p 920 (2021)
مصطلحات موضوعية: gluten-free flat bread, starch, sensory analysis, shelf life, texture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Paola Conte, Simone Pulina, Alessandra Del Caro, Costantino Fadda, Pietro Paolo Urgeghe, Alessandra De Bruno, Graziana Difonzo, Francesco Caponio, Rosa Romeo, Antonio Piga
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 5, p 923 (2021)
مصطلحات موضوعية: breadsticks, gluten-free, olive oil by-products, antioxidants, oxidation stability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mia Marchini, Alessandra Marti, Claudia Folli, Barbara Prandi, Tommaso Ganino, Paola Conte, Costantino Fadda, Monica Mattarozzi, Eleonora Carini
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 2, p 407 (2021)
مصطلحات موضوعية: sprouting, drying, sorghum, kafirins, starch, physicochemical properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandra Del Caro, Costantino Fadda, Anna Maria Sanguinetti, Maria Giovanna Carboni, Giuliano Pinna, Tormod Naes, Elena Menichelli, Antonio Piga
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 34, Iss 5, Pp 456-462 (2016)
مصطلحات موضوعية: texture, sensory characteristics, ewe's milk cheese, storage, vacuum packaging, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-201605-0010_influence-of-technology-and-ripening-on-textural-and-sensory-properties-of-vacuum-packaged-ewe-s-cheese.phpTest; https://doaj.org/toc/1212-1800Test; https://doaj.org/toc/1805-9317Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Giacomo L. Petretto, Luca Mercenaro, Pietro Paolo Urgeghe, Costantino Fadda, Antonio Valentoni, Alessandra Del Caro
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 1, p 101 (2021)
مصطلحات موضوعية: Vitis vinifera L., berry quality, grape, wine, VOCs, sensory analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource