-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Bassant Ashraf El-Saeed, Hend Ali Elshebrawy, Amira Ibrahim Zakaria, Adel Abdelkhalek, Khalid Ibrahim Sallam
المصدر: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Vol 23, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
مصطلحات موضوعية: Virulence genes, Salmonella serovars, Chicken meat, β-lactamase, Antimicrobial resistance, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950, Infectious and parasitic diseases, RC109-216, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1476-0711Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Susiana Purwantisari, Siti Nur Jannah, Dzakiyya Nabilla Fikri, Sukma Aulia Wulandari, Eflita Yohana, Budi Setiyana, Anindya Ardiansari, Daffa Ikhlasul Amal, Hermawan Dwi Ariyanto
المصدر: Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 7, Iss 2, Pp 194-202 (2024)
مصطلحات موضوعية: antibacterial, chicken meat, food preservative, liquid smoke, texture, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://afssaae.ub.ac.id/index.php/afssaae/article/view/13731/248Test; https://doaj.org/toc/2622-5921Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Gokulakannan R., Ramesh S., Kalaiselvi L., Sowndarya G.
المصدر: Exploratory Animal and Medical Research, Vol 14, Iss 1, Pp 107-111 (2024)
مصطلحات موضوعية: gas chromatography, deltamethrin, pyrethroids, residue, chicken meat, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://animalmedicalresearch.org/Vol.14_Issue-1_June_2024/Standardization%20of%20gas%20chromatography%20method%20for%20detection.pdfTest; https://doaj.org/toc/2277-470XTest; https://doaj.org/toc/2319-247XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Tasic Aleksandra Mihail, Ninković Milan, Pavlović Ivan
المصدر: Journal of Veterinary Research, Vol 68, Iss 2, Pp 223-232 (2024)
مصطلحات موضوعية: residues, chromatography, chicken meat, breast fillets, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2450-8608Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shan HE, Yusu WANG, Shuo ZHANG, Lei JIN, Enhui ZHA
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 25-31 (2024)
مصطلحات موضوعية: chicken meat, cooking pressure, myofibrillar protein, secondary structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Opeyemi Rachel Faloye, Olajide Philip Sobukola, Taofeek Akinyemi Shittu, Hakeem Adegoke Bakare, Adebukola Tolulope Omidiran, Florence Adeola Akinlade, Oluwaseun Peter Bamidele
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
مصطلحات موضوعية: Starches, Wheat flour, Scanning electron microscope, Chicken meat, Frying, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
7رسالة جامعية
المؤلفون: Al-Nehlawi Valverde, Aida
المساهمون: University/Department: Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
مرشدي الرسالة: Saldo Periago, Jordi, Guri Baiget, Sònia
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Envasat en atmosfera modificada, Modified atmosphere packaging, Alta pressió hidrostàtica, High hydrostatic pressure, Carn de pollastre, Chicken meat, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/284856Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Fallah Samuel Kassoh, Baichen Jiang, Achara Boonkong, Hui Li, Abdelrahman Ali, Tanapon Srisukwatanachai
المصدر: Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 70, Iss 2, Pp 73-90 (2024)
مصطلحات موضوعية: buying features, behavioural attitudes, chicken meat, cultural factors, consumer behaviour, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://agricecon.agriculturejournals.cz/artkey/age-202402-0003_understanding-the-cross-culturalTest-chicken-consumers-behavior.php; https://doaj.org/toc/0139-570XTest; https://doaj.org/toc/1805-9295Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ening Ariningsih, Sumaryanto Sumaryanto, Mewa Ariani, Nyak Ilham, Eni Siti Rohaeni, Adang Agustian, Sri Hastuti Suhartini, Achsanah Hidayatina, Suharyon Suharyon, Dwi Priyanto, Dedi Sugandi, Thomas Agoes Soetiarso, Gontom Citoro Kifli, Mat Syukur, Handewi Purwati Saliem
المصدر: Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Broiler meat, chicken meat, household, perception, safety, urban, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2331-1932Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ume Roobab, Bo-Ru Chen, Ghulam Muhammad Madni, Zhang Guo Tong, Xin-An Zeng, Gholamreza Abdi, Shahzad Hussain, Rana Muhammad Aadil
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106919- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pulsed electric field, Ultrasound, Chicken meat, Taste-related amino acids, Umami, Tenderness, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417724001676Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test