-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ricardo Troncoso, Ana Torrado, Nelson Pérez-Guerra, Clara A. Tovar
المصدر: Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 437-447 (2024)
مصطلحات موضوعية: biscuit dough, casein hydrolysate, margarine, viscoelasticity, yield point, rheology, Chemical technology, TP1-1185, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 117, Iss , Pp 106221- (2024)
مصطلحات موضوعية: Antioxidant peptide, Casein hydrolysate, Whey protein hydrolysate, Antioxidant activity;HepG2-cells, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464624002238Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ling Guo, Biqi Liu, Yujun Jiang, Wei Zhang, Jing Han, Wenxuan Qu, Yuxi Han, Xinhuai Zhao, Xinyan Yang
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: glutinous rice dough, casein hydrolysate, fermentation properties, bacterial composition, texture, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2023.1292741/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujing YAO, Shumin ZHANG, Yanyan REN, Zhao YANG, Jiajia HUANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 406-410 (2023)
مصطلحات موضوعية: ziziphus jujuba extract, longan lour extract, γ-amino butyric acid, casein hydrolysate, improvement in sleep, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianqiang Li, Carlotta Bollati, Gilda Aiello, Martina Bartolomei, Fabrizio Rivardo, Giovanna Boschin, Anna Arnoldi, Carmen Lammi
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: ACE, anti-diabetic property, hypotensive property, casein hydrolysate, DPP-IV, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1198258/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ezra Shoshani, M. van Straten
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 4354-4369 (2022)
مصطلحات موضوعية: casein hydrolysate, dry period, prevention, cure, mastitis, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222001382Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hatice Bekiroglu, Gorkem Ozulku, Osman Sagdic
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3845 (2023)
مصطلحات موضوعية: casein hydrolysate, frozen dough, bread quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: J. Li, C. Bollati, G. Aiello, M. Bartolomei, F. Rivardo, G. Boschin, A. Arnoldi, C. Lammi
المساهمون: J. Li, C. Bollati, G. Aiello, M. Bartolomei, F. Rivardo, G. Boschin, A. Arnoldi, C. Lammi
مصطلحات موضوعية: ACE, anti-diabetic property, hypotensive property, casein hydrolysate, DPP-IV, Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:001000255800001; volume:10; firstpage:1; lastpage:11; numberofpages:11; journal:FRONTIERS IN NUTRITION; https://hdl.handle.net/2434/970659Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85161003907
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ling Liu, Songfeng Yu, Tingting Bu, Guoqing He, Shanshan Li, Jianping Wu
المصدر: Nutrients; Volume 15; Issue 8; Pages: 1813
مصطلحات موضوعية: casein hydrolysate, adipose inflammation, NF-κB, MAPK-JNK, Erk
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Lipids; https://dx.doi.org/10.3390/nu15081813Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ali A. Metwalli, Elsayed A. Ismail, Manal F. Elkhadragy, Hany M. Yehia
المصدر: Fermentation; Volume 9; Issue 4; Pages: 353
مصطلحات موضوعية: camel casein hydrolysate, lactic acid bacteria, sensory evaluation, rheological properties of yoghurt
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Fermentation for Food and Beverages; https://dx.doi.org/10.3390/fermentation9040353Test