-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Iliani Patinho, Erick Saldaña, Miriam Mabel Selani, Adriano Costa de Camargo, Thais Cardoso Merlo, Beatriz Schmidt Menegali, Anna Paula de Souza Silva, Carmen J. Contreras-Castillo
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 1, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
مصطلحات موضوعية: Beef burger, Agaricus bisporus, Lipid oxidation, Texture profile analysis, Descriptive analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://link.springer.com/article/10.1186/s43014-019-0006-3Test; https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Carmen M. S. Ambrosio, Gloria L. Diaz-Arenas, Leidy P. A. Agudelo, Elena Stashenko, Carmen J. Contreras-Castillo, Eduardo M. da Gloria
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 10, p 2888 (2021)
مصطلحات موضوعية: fractional distillation, carvone, cis/trans-carveol, limonene, E. coli, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Marcio Aurelio de Almeida, Nilda Doris Montes Villanueva, Jair Sebastião da Silva Pinto, Erick Saldaña, Carmen J. Contreras-Castillo
المصدر: Scientia Agricola, Vol 73, Iss 4, Pp 347-355 (2016)
مصطلحات موضوعية: salt reducing, consumers testing, potassium chloride, calcium chloride, penalty analysis, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162016000400347&lng=en&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-992XTest
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Scientia Agropecuaria, Vol 7, Iss 4, Pp 401-408 (2016)
مصطلحات موضوعية: Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Scientia Agropecuaria, Vol 8, Iss 4 (2017)
مصطلحات موضوعية: nutrition and health claims, expectation test, consumers’ behavior, reduced sodium content, meat product., Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Juliana Nogueira Ruiz, Nilda D. Montes Villanueva, Carmen Silvia Favaro-Trindade, Carmen J. Contreras-Castillo
المصدر: Scientia Agricola, Vol 71, Iss 3, Pp 204-211 (2014)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, fermented meat sausage, functional food, sensory acceptance, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Chimenes D. L. de Araújo, Monique M. Krauskopf, João A. S. Manzi, José A. L. Barbosa, Cecylyana L. Cavalcante, Gabriela Feltre, Juan D. Rios-Mera, Erick Saldaña, Carmen J. Contreras Castillo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 459 (2024)
مصطلحات موضوعية: TCATA, texture profile, consumers, healthy meat products, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Carmen M. S. Ambrosio, Izabella D. Alvim, Caifang Wen, Ruth Gómez Expósito, Steven Aalvink, Carmen J. Contreras Castillo, Eduardo M. Da Gloria, Hauke Smidt
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: citrus essential oil, microencapsulation, pig gut microbiota, SCFA, antibiotics, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2022.952706/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Carmen M.S. Ambrosio, Natália Yumi Ikeda, Alberto Claudio Miano, Erick Saldaña, Andréa M. Moreno, Elena Stashenko, Carmen J. Contreras‐Castillo, Eduardo Micotti da Glória
مصطلحات موضوعية: Antimicrobial Properties of Essential Oils in Foods, Food Science, Agricultural and Biological Sciences, Life Sciences, Animal Nutrition and Gut Health, Animal Science and Zoology, Botanical Insecticides in Agriculture and Pest Management, Plant Science, Essential Oils, Enterotoxigenic Escherichia coli, Lactobacillus rhamnosus, Biology, Food science, Pathogenic bacteria, Bacteria, Antibiotics, Lactobacillus, Antibacterial activity, Microbiology, FOS Biological sciences, Limonene, Essential oil, Escherichia coli, Fermentation, Biochemistry, Genetics, Enterotoxin, Gene
-
10
المؤلفون: Carmen J. Contreras-Castillo, Carolina Naves Aroeira, Vanessa Gressler, David L. Hopkins, Vivian Feddern
المصدر: Food Reviews International. :1-23
مصطلحات موضوعية: education.field_of_study, business.industry, General Chemical Engineering, Animal production, Population, Legislation, Promoter, Biology, humanities, Biotechnology, Animal protein, Human health, business, education, Food Science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::70e27910f0ffa65ba129710f12f2cd48Test
https://doi.org/10.1080/87559129.2021.1961268Test