-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Urvieta, Roy, Heymann, Hildegarde, Cantu, Annegret, Catania, Aníbal, Buscema, Fernando, Bottini, Rubén, Fontana, Ariel
المصدر: npj Science of Food. 8(1)
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://escholarship.org/uc/item/1w00v31zTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Varela, Anabella, Marfil, Carlos F., Talquenca, Sebastián Gomez, Fontana, Ariel, Asurmendi, Sebastian, Buscema, Fernando, Berli, Federico J.
المساهمون: ANPCyT, CONICET, INTA, UNCUYO SIIP
المصدر: Plant Science ; volume 342, page 112037 ; ISSN 0168-9452
مصطلحات موضوعية: Plant Science, Agronomy and Crop Science, Genetics, General Medicine
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.plantsci.2024.112037Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168945224000645?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168945224000645?httpAccept=text/plainTest -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mezzatesta, Daniela, Berli, Federico J., Arancibia, Celeste, Buscema, Fernando G., Piccoli, Patricia N.
المصدر: OENO One; Vol. 56 No. 2 (2022): OENO One; 149-163 ; OENO One; Vol. 56 No 2 (2022): OENO One; 149-163 ; 2494-1271
مصطلحات موضوعية: berry quality, grapevine, root architecture, terroir, vintage effect, water stress
وصف الملف: application/pdf; application/xml; text/html
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Urvieta, Roy, Jones, Gregory, Buscema, Fernando, Bottini, Rubén, Fontana, Ariel
المساهمون: Catena Zapata Winery, Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica, Secretaria de Investigación, Internacionales y Posgrado, Universidad Nacional de Cuyo
المصدر: Scientific Reports ; volume 11, issue 1 ; ISSN 2045-2322
مصطلحات موضوعية: Multidisciplinary
الإتاحة: https://doi.org/10.1038/s41598-021-82306-0Test
https://www.nature.com/articles/s41598-021-82306-0.pdfTest
https://www.nature.com/articles/s41598-021-82306-0Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Muñoz, Flavio, Urvieta, Roy, Buscema, Fernando, Rasse, Manuel, Fontana, Ariel, Berli, Federico
المساهمون: Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica, Universidad Nacional de Cuyo
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems ; volume 5 ; ISSN 2571-581X
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Management, Monitoring, Policy and Law, Agronomy and Crop Science, Ecology, Food Science, Global and Planetary Change
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Muñoz, Flavio, Urvieta, Roy, Catania, Aníbal, Buscema, Fernando, Berli, Federico, Fontana, Ariel
المساهمون: Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica, Universidad Nacional de Cuyo, Catena Institute of Wine
المصدر: ACS Food Science & Technology ; volume 3, issue 8, page 1334-1343 ; ISSN 2692-1944 2692-1944
مصطلحات موضوعية: Organic Chemistry, Chemistry (miscellaneous), Food Science, Analytical Chemistry
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gomez Talquenca, Sebastian, Alonso, Rodrigo, Luna, Facundo, Lanza Volpe, Melisa, Buscema, Fernando
المصدر: Viruses (1999-4915); Jan2023, Vol. 15 Issue 1, p177, 7p
مصطلحات موضوعية: GRAPEVINE leafroll virus, GRAPES, GRAPE yields, FRUIT growing, VINEYARDS, GRAPE quality
مصطلحات جغرافية: MENDOZA (Argentina), ARGENTINA
-
8
المؤلفون: Urvieta, Roy, Buscema, Fernando, Bottini, Rubén, Fontana, Ariel
المصدر: UMaza Digital
Universidad Maza
instacron:UMAZAمصطلحات موضوعية: Regionality, Malbec, Sensory descriptive analysis, Wine, Terroir, Classification, Phenolic compounds
وصف الملف: application/pdf; image/png
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::86e9f7fe6d4397cfbe11e67fab64870aTest
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Agazzi, Federico M., Nelson, Jenny, Tanabe, Courtney K., Doyle, Carolyn, Boulton, Roger B., Buscema, Fernando
المصدر: Food Chemistry ; volume 269, page 103-110 ; ISSN 0308-8146
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.142Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S030881461831118X?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S030881461831118X?httpAccept=text/plainTest -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: King, Ellena S., Stoumen, Martha, Buscema, Fernando, Hjelmeland, Anna K., Ebeler, Susan E., Heymann, Hildegarde, Boulton, Roger B.
المصدر: Food Chemistry ; volume 143, page 256-267 ; ISSN 0308-8146
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.07.085Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814613010145?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814613010145?httpAccept=text/plainTest