يعرض 1 - 10 نتائج من 92 نتيجة بحث عن '"Brewers' spent grains"', وقت الاستعلام: 1.41s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    المصدر: Innovative Food Science and Emerging Technologies 94 (2024) ; ISSN: 1466-8564

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: https://edepot.wur.nl/659757Test; https://research.wur.nl/en/publicationsTest/brewers-spent-grain-proteins-the-extraction-method-determines-the

    الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2024.103666Test
    https://research.wur.nl/en/publicationsTest/brewers-spent-grain-proteins-the-extraction-method-determines-the

  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية
  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    دورية أكاديمية

    المساهمون: School of Chemical and Biomedical Engineering, Food Science and Technology Programme, NTU

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Food Chemistry: X; Chin, Y. L., Chai, K. F. & Chen, W. N. (2022). Upcycling of brewers' spent grains via solid-state fermentation for the production of protein hydrolysates with antioxidant and techno-functional properties. Food Chemistry: X, 13, 100184-. https://dx.doi.org/10.1016/j.fochx.2021.100184Test; https://hdl.handle.net/10356/164198Test; 2-s2.0-85120739228; 13; 100184

  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10