-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mst. Sarmina Yeasmin, Tahmina Akter Chowdhury, Md. Mahmudur Rahman, G.M. Masud Rana, Md. Jasim Uddin, Lailatul Ferdousi, Ali Ahsan Muzahid, Jaytirmoy Barmon, Bijoy Chandra Ghos, Barun Kanti Saha, Md. Salim Khan
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100421- (2024)
مصطلحات موضوعية: Blended oil, Fatty acid ratio, Antioxidant, Physicochemical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502224000349Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 142-147 (2023)
مصطلحات موضوعية: dha藻油;菜籽油;调和油;酸值;过氧化值;脂肪酸;烹饪方式, dha algae oil, rapeseed oil, blended oil, acid value, peroxide value, fatty acid, cooking method, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20231023&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Калина, Вікторія Сергіївна, Станкевич, Сергій Володимирович, Забродіна, Інна Вікторівна, Шубіна, Лідія Юріївна, Чуйко, Марина Миколаївна, Міхєєва, Оксана Олександрівна, Горяінова, Вікторія Вікторівна, Шаповаленко, Денис Олександрович, Оболенцева, Лариса Володимирівна, Карюк, Андрій Олександрович
المصدر: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 1 No. 11 (127) (2024): Technology and Equipment of Food Production; 29-37 ; Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (127) (2024): Технології та обладнання харчових виробництв; 29-37 ; 1729-4061 ; 1729-3774
مصطلحات موضوعية: купажована олія, дресінг, токофероли, сезамол, -ліноленова поліненасичена жирна кислота, період індукції прискореного окиснення, blended oil, dressing, tocopherols, sesamol, -linolenic polyunsaturated fatty acid, induction period of accelerated oxidation
وصف الملف: application/pdf
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xi Chen, Jingqi Ran, Muhammad Mazhar, Yong Zhu, Yichen Lin, Likang Qin, Song Miao
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: woody edible oil, unsaturated fatty acid, blended oil, lipid metabolism, gut microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1203932/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ihor Ustymenko, Oleksandr Savchenko, Galina Tolok, Yuliya Kryzhova, Yaroslav Rudyk, Rodion Rybchynskyi, Liudmyla Tyshchenko, Olena Ochkolyas, Tetiana Kostiuk, Yevheniia Marchyshyna
المصدر: Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
مصطلحات موضوعية: sour cream, dairy product, blended oil, water activity, microbiological quality indicator, nutritional value, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1876Test; https://doaj.org/toc/1337-0960Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 6, Pp 53-61 (2022)
مصطلحات موضوعية: 调和牛油;顶空固相微萃取气相色谱-质谱联用技术;电子鼻;挥发性风味物质;脂肪酸组成, tallow-based blended oil, headspace solid-phase microextraction-gas chromatography -mass spectrometry, electronic nose, volatile flavor substance, fatty acid composition, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20220608&year_id=2022&quarter_id=6&falg=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: V., Vishali, V., Premala Priyadharsini
المصدر: The Indian Journal of Nutrition and Dietetics; Volume 60, Issue 4, October-December 2023; 558-571 ; 2348-621X ; 0022-3174
مصطلحات موضوعية: Vegetable oils, polyunsaturated fatty acids, saturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, trans fatty acids and blended oil
وصف الملف: application/pdf
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ustymenko, Ihor, Savchenko, Oleksandr, Tolok, Galina, Kryzhova, Yuliya, Rudyk, Yaroslav, Rybchynskyi, Rodion, Tyshchenko, Liudmyla, Ochkolyas, Olena, Kostiuk, Tetiana, Marchyshyna, Yevheniia
المصدر: Potravinárstvo; Vol 17 (2023): Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences; 444-454 ; Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences; Vol. 17 (2023): Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences; 444-454 ; 1337-0960
مصطلحات موضوعية: sour cream, dairy product, blended oil, water activity, microbiological quality indicator, nutritional value, storage
وصف الملف: application/pdf; text/xml
العلاقة: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1876/2234Test; https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1876/2242Test; https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1876Test
الإتاحة: https://doi.org/10.5219/1876Test
https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1876Test -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: SUN Xuemei, HUANG Jianhua, SONG Zhihua, WANG Xiaosan, JIN Qingzhe, WANG Xingguo
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 142-147 (2023)
مصطلحات موضوعية: dha藻油;菜籽油;调和油;酸值;过氧化值;脂肪酸;烹饪方式, dha algae oil, rapeseed oil, blended oil, acid value, peroxide value, fatty acid, cooking method, Oils, fats, and waxes, TP670-699
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20231023&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test; https://doaj.org/article/2d0b0406881b4fdc806bd0f8e698b664Test
الإتاحة: https://doi.org/10.19902/j.cnki.zgyz.1003-7969.220732Test
https://doaj.org/article/2d0b0406881b4fdc806bd0f8e698b664Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hitoshi Hata, Yoshitaka Tamoto
المصدر: Tribology Online, Vol 16, Iss 1, Pp 38-48 (2021)
مصطلحات موضوعية: vii-blended oil, high-pressure viscosity, secant pressure-viscosity coefficient, viscosity index, relative viscosity increment, Physics, QC1-999, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Mechanical engineering and machinery, TJ1-1570, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.jstage.jst.go.jp/article/trol/16/1/16_38/_pdf/-char/enTest; https://doaj.org/toc/1881-2198Test