-
1
المؤلفون: Gültekin Subasi, Büsra, 1986, Forghani Targhi, Bita, 1973, Abdollahi, Mehdi, 1985
المصدر: Mot en holistisk och hållbar svensk värdekedja för ärtbioraffinaderi (100% ärt) Journal of Food Composition and Analysis. 128
مصطلحات موضوعية: Beany flavor, Volatile off-flavors, Pea protein, Antinutrients, Pea varieties
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://research.chalmers.se/publication/539701Test
https://research.chalmers.se/publication/539701/file/539701_Fulltext.pdfTest -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Yaqin, Tuccillo, Fabio, Niklander, Katariina, Livi, Greta, Siitonen, Aino, Pöri, Pinja, Edelmann, Minnamari, Sawadogo-Lingani, Hagrtoué, Maina, Ndegwa henry, Jouppila, Kirsi, Lampi, Anna-Maija, Sandell, Mari, Piironen, Vieno, Honkapää, Kaisu, Sözer, Nesli, Coda, Rossana, Knaapila, Antti, Katina, Kati
المصدر: Wang , Y , Tuccillo , F , Niklander , K , Livi , G , Siitonen , A , Pöri , P , Edelmann , M , Sawadogo-Lingani , H , Maina , N H , Jouppila , K , Lampi , A-M , Sandell , M , Piironen , V , Honkapää , K , Sözer , N , Coda , R , Knaapila , A & Katina , K 2024 , ' Masking off-flavors of faba bean protein concentrate and extrudate: The role of in situ and in vitro produced dextran ' , Food Hydrocolloids , ....
مصطلحات موضوعية: Beany flavor, High-moisture extrusion, Faba bean, Bitter taste, Meat alternative, Fermentation
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.109692Test
https://cris.vtt.fi/en/publications/73a806b7-e3c0-4486-9269-7180df5fd74aTest
http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85181710309&partnerID=8YFLogxKTest -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yue Kong, Lina Sun, Zenan Wu, Yanhui Li, Zimeng Kang, Fengying Xie, Dianyu Yu
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106675- (2023)
مصطلحات موضوعية: Soy protein isolate, Ultrasonic treatment, Thermal treatment, Functional properties, Beany flavor, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417723003875Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test
-
4
المؤلفون: Sajib, Mursalin, 1987, Forghani Targhi, Bita, 1973, Vate, Naveen Kumar, 1988, Abdollahi, Mehdi, 1985
المصدر: Mot en holistisk och hållbar svensk värdekedja för ärtbioraffinaderi (100% ärt) Ärtproteinisolat för användning i växtbaserade köttanalog Food Chemistry. 412
مصطلحات موضوعية: Plant protein, Meat analogues, Pea protein isolate, Extrusion, Rheology, Beany flavor, Texture, Functional properties
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://research.chalmers.se/publication/534394Test
https://research.chalmers.se/publication/534565Test
https://research.chalmers.se/publication/534565/file/534565_Fulltext.pdfTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tong XIAO, Xiaolin SU, Hang ZHOU, Tiemin XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 1-11 (2022)
مصطلحات موضوعية: volatile off-flavor substances, beany flavor, plant-based meat analogue, lipoxidase, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingyu Yang, Tianyu Zhang, He Li, Tianpeng Chen, Xinqi Liu
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 5; Pages: 923
مصطلحات موضوعية: soybean protein, drying method, storage conditions, extrusion processing, interaction, beany flavor
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Plant Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods12050923Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Anqi Tao, Hongyu Zhang, Junnan Duan, Ying Xiao, Yao Liu, Jianwei Li, Jieyu Huang, Tian Zhong, Xi Yu
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: beany-flavor, plant-based meat analogs, fermentation, soy proteins, pea proteins, off-flavor, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2022.1070773/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Wang, Huaqin Kuang, Zhihui Zhang, Yongqing Yang, Long Yan, Mengchen Zhang, Shikui Song, Yuefeng Guan
المصدر: Crop Journal, Vol 8, Iss 3, Pp 432-439 (2020)
مصطلحات موضوعية: Soybean, CRISPR-Cas9, Lipoxygenase, Beany flavor, Transgene-free, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2214514119301539Test; https://doaj.org/toc/2214-5141Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Leqi Cui, Jennifer Kimmel, Leon Zhou, Jiajia Rao, Bingcan Chen
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 2, Iss , Pp 100032- (2020)
مصطلحات موضوعية: HS-SPME-GC-MS, Untargeted approach, Metabolomics, Pea proteins, Beany flavor, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154320300132Test; https://doaj.org/toc/2666-1543Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Eun-Jung Lee, Honggyun Kim, Jong Yeop Lee, Karna Ramachandraiah, Geun-Pyo Hong
المصدر: Foods; Volume 9; Issue 6; Pages: 818
مصطلحات موضوعية: isolated soy protein, yuba film, β-cyclodextrin, beany flavor, texture
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Physics and (Bio)Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/foods9060818Test