-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Paula Albendea, Chiara Conchione, Luca Menegoz Ursol, Sabrina Moret
المصدر: Animals, Vol 14, Iss 10, p 1450 (2024)
مصطلحات موضوعية: mineral oil hydrocarbons, pig diets, back fat, pig loin, bioaccumulation, HPLC-GC-FID, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: KASWAN, SANDEEP, MANJUNATH PATEL, B H, MONDAL, SHYAMAL K, KUMAR, SANJAY, SAHU, SUBHASHISH, BHARTI, PANCH KISHOR
المصدر: Indian Journal of Animal Production and Management; Vol. 36 No. 1-4 (2020): Indian Journal of Animal Production and Management (Jan-Dec); 5-10 ; 2350-0182 ; 0970-1524
مصطلحات موضوعية: Back fat thickness, Crossbred barrow, Floor space, Lesions, Welfare
وصف الملف: application/pdf
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lušnic Polak, Mateja, Polak, Tomaž, Lekše, Katja, Demšar, Lea
المصدر: MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu ; ISSN 1332-0025 (Print) ; ISSN 1848-8323 (Online) ; Volume 25. ; Issue 6.
مصطلحات موضوعية: rabbit meat, frankfurters, chemical composition, sunflower oil, pork back fat, sensory properties, meso kunića, hrenovke, kemijski sastav, suncokretovo ulje, leđna svinjska mast, senzorna svojstva, Kaninchenfleisch, Würstchen, chemische Zusammensetzung, Sonnenblumenöl, Schweinerückenspeck, sensorische Eigenschaften, carne de conejo, salchichas tipo Frankfurt, composición química, aceite de girasol, grasa dorsal de cerdo, propiedades sensoriales, carne di coniglio, wurstel, composizione chimica, olio di semi di girasole, lardo di maiale, proprietà sensoriali
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/312418Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Young-Sup Lee, Seungwoo Son, Jaeyoung Heo, Donghyun Shin
المصدر: Animal Cells and Systems, Vol 25, Iss 6, Pp 416-423 (2021)
مصطلحات موضوعية: cross-population phenotype associated variant (xp-pav), differential genomic variant, t-test, back fat thickness, daily weight gain, Medicine (General), R5-920, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinyang Jiang, Sanbao Zhang, Xiaotong Gao, Yan Hu, Yu Zhang, Yujian Shen, Yuhang Jiang, Yanna Huang
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 17; Pages: 2690
مصطلحات موضوعية: LincRNA-ROFM, resveratrol, pig, miR-133b, AdipoQ, back-fat thickness
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Meat; https://dx.doi.org/10.3390/foods11172690Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hyo-Jun Lee, Jong-Hyeon Baek, Young-Kuk Kim, Jun Heon Lee, Myungjae Lee, Wooju Park, Seung Hwan Lee, Yeong Jun Koh
المصدر: Electronics; Volume 11; Issue 9; Pages: 1296
مصطلحات موضوعية: automated pig grading system, back-fat thickness, deep learning, computer vision
وصف الملف: application/pdf
-
7
المؤلفون: Hlatini, V. A., Ncobela, C. N., Chimonyo, M.
المصدر: South African Journal of Animal Science; Vol. 52 No. 6 (2022); 731-742
South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 6, Pages: 732-742, Published: 2022مصطلحات موضوعية: ham diameter, dressing percentage, ideal protein level, kidney weight, Animal Science and Zoology, back fat
وصف الملف: application/pdf; text/html
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::df2b7dd3e620ad0ecf2b29c69fe09977Test
https://doi.org/10.4314/sajas.v52i6.01Test -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Burgeon, Clément, Markey, Alice, Debliquy, Marc, Lahem, Driss, Ly, Ahmadou, Fauconnier, Marie-Laure
المصدر: Foods (2021-06-07)
مصطلحات موضوعية: back fat, boar taint, entire pig male, GC-MS, lipid oxidation, meat quality, pork meat, SPME, VOC, Life sciences, Agriculture & agronomy, Animal production & animal husbandry, Physical, chemical, mathematical & earth Sciences, Chemistry, Sciences du vivant, Agriculture & agronomie, Productions animales & zootechnie, Physique, chimie, mathématiques & sciences de la terre, Chimie
العلاقة: urn:issn:2304-8158
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/260764Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: O. Schmitt, E.M. Baxter, L.A. Boyle, K. O’Driscoll
المصدر: Animal, Vol 13, Iss 3, Pp 580-589 (2019)
مصطلحات موضوعية: pig, hyper-prolificacy, stress, back-fat, lesions, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S175173111800160XTest; https://doaj.org/toc/1751-7311Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiaxin Chen, Jinhai Zhao, Xin Li, Qian Liu, Baohua Kong
المصدر: Foods; Volume 10; Issue 7; Pages: 1460
مصطلحات موضوعية: Harbin dry sausage, back-fat partial substitution, cube fat substitute, physicochemical characteristic, sensory evaluation
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Meat; https://dx.doi.org/10.3390/foods10071460Test