يعرض 1 - 10 نتائج من 754 نتيجة بحث عن '"BREADMAKING"', وقت الاستعلام: 1.69s تنقيح النتائج
  1. 1
    رسالة جامعية

    المؤلفون: Rogério, Walison Fábio

    المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament d'Antropologia Cultural i Història d'Amèrica i d'Àfrica

    مرشدي الرسالة: walisonrogerio@yahoo.com.br, Contreras, Jesús, Ribas Serra, Joan, Beltran, Oriol

    المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

    وصف الملف: application/pdf

  2. 2
    رسالة جامعية

    المؤلفون: Vidal Corominas, Arnau

    المساهمون: University/Department: Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments

    مرشدي الرسالة: Marín Sillué, Sònia, Sanchís Almenar, Vicente

    المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

    وصف الملف: application/pdf

  3. 3
    رسالة جامعية

    المؤلفون: Diana Pérez, Marina

    المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició i Bromatologia

    مرشدي الرسالة: Quílez Grau, Joan, Rafecas Martínez, Magdalena

    المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

    وصف الملف: application/pdf

  4. 4
    مؤتمر

    المصدر: Book of Abstract, 7th International Conference on Food and Applied Bioscience (FAB 2024) "Food and Biotechnology for a Sustainable and Bio-Circular-Green Economy", 8-9 February 2024, Chiang Mai, Thailand

    مصطلحات موضوعية: Old wheat landraces, wheat, landrace, sourdough, rheology, breadmaking

    العلاقة: FAO project: Redesigning the exploitation of small grains genetic resources towards increased sustainability of grain-value chain and improved farmers’ livelihoods in Serbia and Bulgaria – GRAINEFIT; 2019-2022; http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4311Test; http://fiver.ifvcns.rs/bitstream/id/11544/bitstream_11544.pdfTest; https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_4311Test

  5. 5
  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Bianchi, Alessandro, Sanmartin, Chiara, Taglieri, Isabella, Macaluso, Monica, Venturi, Francesca, Napoli, Marco, Mancini, Marco, Fabbri, Carolina, Zinnai, Angela

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:001038547100001; volume:12; issue:14; numberofpages:13; journal:FOODS; https://hdl.handle.net/11568/1194829Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85166307635; https://www.mdpi.com/2304-8158/12/14/2672Test

  10. 10
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Department of Food and Nutrition, HUMI - Human Microbiome Research

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Wang , Y , Jian , C , Salonen , A , Dong , M & Yang , Z 2023 , ' Designing healthier bread through the lens of the gut microbiota ' , Trends in Food Science & Technology , vol. 134 , pp. 13-28 . https://doi.org/10.1016/j.tifs.2023.02.007Test; ORCID: /0000-0002-6960-7447/work/132075596; ORCID: /0000-0003-0577-8834/work/132083373; 0b400ea4-c8c0-45e6-9925-65c693102d24; http://hdl.handle.net/10138/356658Test; 000948493900001