يعرض 1 - 10 نتائج من 623 نتيجة بحث عن '"BLANCHING (Cooking)"', وقت الاستعلام: 1.12s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Changes of Physicochemical Indexes During Processing of Braised Bovine Tripe and Effects of Stewing Methods on Its Flavor. (English)

    المؤلفون: 董平, 陈俊宇, 郭明遗

    المصدر: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p52-58, 7p

  2. 2
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Feb2022, Vol. 87 Issue 2, p738-749. 12p.

    مصطلحات موضوعية: *RADIO frequency, *BLANCHING (Cooking), *FOOD texture, *LIPOXYGENASES, *PEAS

  3. 3
    دورية أكاديمية

    المصدر: Current Horticulture; May-Aug2023, Vol. 14 Issue 2, p67-70, 4p

    مصطلحات موضوعية: BEANS, VEGETABLES, SEED pods, BLANCHING (Cooking), DEHYDRATION

  4. 4
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Wu, Bengang1, Wang, Juan1, Guo, Yiting1, Pan, Zhongli2,3, Ma, Haile1 mhl@ujs.edu.cn

    المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. Mar2018, Vol. 42 Issue 3, p1-1. 7p.

  5. 5
    دورية أكاديمية
  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Moscetti, Roberto1 (AUTHOR), Raponi, Flavio1 (AUTHOR), Monarca, Danilo2 (AUTHOR), Bedini, Giacomo1 (AUTHOR), Ferri, Serena2 (AUTHOR), Massantini, Riccardo1 (AUTHOR) massanti@unitus.it

    المصدر: International Journal of Food Science & Technology. Feb2019, Vol. 54 Issue 2, p403-411. 9p. 3 Charts, 3 Graphs.

  8. 8
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Chen, Jing1,2, Venkitasamy, Chandrasekar1, Shen, Qun2, McHugh, Tara H.3, Zhang, Ruihong1, Pan, Zhongli1,3 zhongli.pan@ars.usda.gov

    المصدر: LWT - Food Science & Technology. Nov2018, Vol. 97, p469-475. 7p.

  9. 9
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: Особливості зміни хімічного складу ягід журавлини болотної у процесі отримання пюре

    المؤلفون: Obolkina, Vira1 vobol_ipdo@ukr.net, Kokhan, Olena1, Syvniі, Ivanna1, Krapyvnytska, Iryna1

    المصدر: Ukrainian Food Journal. 2018, Vol. 7 Issue 4, p615-626. 12p.

    مصطلحات موضوعية: *CRANBERRIES, *BLANCHING (Cooking), *BIOFLAVONOIDS

  10. 10
    دورية أكاديمية