-
1دورية أكاديمية
العنوان البديل: Changes of Physicochemical Indexes During Processing of Braised Bovine Tripe and Effects of Stewing Methods on Its Flavor. (English)
المصدر: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p52-58, 7p
مصطلحات موضوعية: TRIPE, MOISTURE content of meat, BLANCHING (Cooking), FRYING, AMINO acids
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Caiyue1, Dong, Yuehan1, Sun, Yanan1, Liu, Yang1, Wang, Yequn1, Fu, Hongfei1, Chen, Xiangwei1, Wang, Yunyang1 wyy10421@163.com
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Feb2022, Vol. 87 Issue 2, p738-749. 12p.
مصطلحات موضوعية: *RADIO frequency, *BLANCHING (Cooking), *FOOD texture, *LIPOXYGENASES, *PEAS
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Gurjar, P. S., Verma, A. K., Ram, Hanuman, Meena, R. K., Samadia, D. K.
المصدر: Current Horticulture; May-Aug2023, Vol. 14 Issue 2, p67-70, 4p
مصطلحات موضوعية: BEANS, VEGETABLES, SEED pods, BLANCHING (Cooking), DEHYDRATION
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wu, Bengang1, Wang, Juan1, Guo, Yiting1, Pan, Zhongli2,3, Ma, Haile1 mhl@ujs.edu.cn
المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. Mar2018, Vol. 42 Issue 3, p1-1. 7p.
مصطلحات موضوعية: *PRODUCT quality, BLANCHING (Cooking), INFRARED radiation, POTATO chips, POTATO products
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Duarte, Y.1, Chaux, A.1, Lopez, N.1, Largo, E.1, Ramírez, C.2, Nuñez, H.2, Simpson, R.2,3 ricardo.simpson@usm.cl, Vega, O.1
المصدر: Journal of Food Process Engineering. Jun2017, Vol. 40 Issue 3, pn/a-N.PAG. 10p.
مصطلحات موضوعية: PASSION fruit, BLANCHING (Cooking), HOT-air heating, FRUIT drying, POLYPHENOLS
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Odoli, Cyprian Ogombe1 cogombe@yahoo.com, Oduor‐Odote, Peter2, Arason, Sigurjon3,4
المصدر: Food Science & Nutrition. Apr2019, Vol. 7 Issue 4, p1446-1454. 9p.
مصطلحات موضوعية: *FISH meal as food, *BLANCHING (Cooking), *PROTEIN content of meat, *SMOKING (Cooking), *FOOD dehydration
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Moscetti, Roberto1 (AUTHOR), Raponi, Flavio1 (AUTHOR), Monarca, Danilo2 (AUTHOR), Bedini, Giacomo1 (AUTHOR), Ferri, Serena2 (AUTHOR), Massantini, Riccardo1 (AUTHOR) massanti@unitus.it
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. Feb2019, Vol. 54 Issue 2, p403-411. 9p. 3 Charts, 3 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *COMPOSITION of potatoes, *BLANCHING (Cooking), *POTATO processing, *POLYPHENOL oxidase, *PLANT phenols, *MAILLARD reaction
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chen, Jing1,2, Venkitasamy, Chandrasekar1, Shen, Qun2, McHugh, Tara H.3, Zhang, Ruihong1, Pan, Zhongli1,3 zhongli.pan@ars.usda.gov
المصدر: LWT - Food Science & Technology. Nov2018, Vol. 97, p469-475. 7p.
مصطلحات موضوعية: *INFRARED cooking, *BLANCHING (Cooking), *CAROTENOIDS, *SENSORY evaluation, *PEROXIDASE
-
9دورية أكاديمية
العنوان البديل: Особливості зміни хімічного складу ягід журавлини болотної у процесі отримання пюре
المؤلفون: Obolkina, Vira1 vobol_ipdo@ukr.net, Kokhan, Olena1, Syvniі, Ivanna1, Krapyvnytska, Iryna1
المصدر: Ukrainian Food Journal. 2018, Vol. 7 Issue 4, p615-626. 12p.
مصطلحات موضوعية: *CRANBERRIES, *BLANCHING (Cooking), *BIOFLAVONOIDS
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Pataro, G.1 gpataro@unisa.it, Carullo, D.1, Bakar Siddique, Md A.2, Falcone, M.2, Donsì, F.1, Ferrari, G.1,2
المصدر: Journal of Food Engineering. Sep2018, Vol. 233, p65-73. 9p.
مصطلحات موضوعية: *BLANCHING (Cooking), *ELECTRIC fields, *TOMATOES, *CAROTENOIDS, *LYCOPENE