-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Bellucci, Elisa Rafaela Bonadio, Barretto, Tiago Luís, Rodriguez, José Manuel Lorenzo, Bis-Souza, Camila Vespúcio, Barba, Francisco Jose, Barretto, Andrea Carla da Silva
المصدر: Scientia Agricola. January 2021 78(3)
مصطلحات موضوعية: betalain, sensory evaluation, cochineal carmine, lipid oxidation
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sanches, Marcio Augusto Ribeiro, Silva, Patrícia Maria Onofre Colombo, Barbosa, Roger Darros, Romero, Javier Telis, Barretto, Andrea Carla da Silva
المصدر: Scientia Agricola. January 2021 78(5)
مصطلحات موضوعية: NaCl, Wagyu, Angus, Nelore, water gain
وصف الملف: text/html
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: IGNACIO, Eduardo Oliveira, SANTOS, João Marcos dos, SANTOS, Sylvio Eduardo Di Jacintho, SOUZA, Camila Vespúcio Bis, BARRETTO, Andrea Carla da Silva
المصدر: Food Science and Technology. June 2020 40(1)
مصطلحات موضوعية: rabbit sausage, fermented products, texture profile analysis, sensory acceptability
وصف الملف: text/html
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: GARCIA-SANTOS, Mariana de Souza Leite, CONCEIÇÃO, Flaviana Sales, VILLAS BOAS, Flávia, SALOTTI DE SOUZA, Bruna Maria, BARRETTO, Andrea Carla da Silva
المصدر: Food Science and Technology. December 2019 39(2)
مصطلحات موضوعية: sausage, resistant starch, fat substitute
وصف الملف: text/html
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: BARRETTO, Tiago Luis, POLACHINI, Tiago Carregari, BARRETTO, Andrea Carla da Silva, TELIS-ROMERO, Javier
المصدر: Food Science and Technology. September 2019 39(3)
مصطلحات موضوعية: mathematical modelling, equilibrium moisture content, water activity, protein, fat
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: SOUZA, Camila Vespúcio Bis, BELLUCCI, Elisa Rafaela Bonadio, LORENZO, Jose Manuel, BARRETTO, Andrea Carla da Silva
المصدر: Food Science and Technology. June 2019 39(1)
مصطلحات موضوعية: dietary fibre, meat products, consumer acceptability studies, texture profile analysis, reformulation
وصف الملف: text/html
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Food Science and Technology. July 2018 38(3)
مصطلحات موضوعية: dietary fiber, acceptability, fat substitute, TPA, inulin
وصف الملف: text/html
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: CARVALHO, Gisandro Reis de, MILANI, Talita Maira Goss, TRINCA, Natália Righetti Rocha, NAGAI, Letícia Yuri, BARRETTO, Andrea Carla da Silva
المصدر: Food Science and Technology. December 2017 37(1)
مصطلحات موضوعية: meat products, physicochemical properties, sensory evaluation, protein-polysaccharide interactions
وصف الملف: text/html
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: BIS, Camila Vespúcio, BARRETTO, Tiago Luis, HENCK, Jenifer Mayara Monari, MATHIAS, Jéssica Carolina, OLIVEIRA, Luana Sanches, BARRETTO, Andrea Carla da Silva
المصدر: Food Science and Technology. June 2016 36(2)
مصطلحات موضوعية: cooking loss, potassium chloride, post-defrosting loss, sensory analysis
وصف الملف: text/html
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Trevisan, Yara Cavalcanti, Bis, Camila Vespúcio, Henck, Jenifer Monari, Barretto, Andrea Carla da Silva
المصدر: Brazilian Journal of Food Technology. January 2016 19
مصطلحات موضوعية: Rendimento, Encolhimento, Perda de peso por micro-ondas, Dureza
وصف الملف: text/html