-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhengli Xu, Qiuhui Hu, Minhao Xie, Jianhui Liu, Anxiang Su, Hui Xu, Wenjian Yang
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1893-1904 (2023)
مصطلحات موضوعية: Antioxidant peptide KSPLY, Protective effect, Keap1/Nrf2 signaling pathway, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213453023000411Test; https://doaj.org/toc/2213-4530Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui Liu, Qiuhui Hu, Gaoxing Ma, Fei Pei, Liyan Zhao, Ning Ma, Fan Yang, Xiao Liu, Anxiang Su
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100688- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D printing, Pleurotus ostreatus, Stability, Molecular interaction, Rheological properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927124000145Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Anxiang SU, Chuanwei ZHANG, Chunli LIU, Xiaoyu GE, Mei XUE, Li YAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 26-32 (2022)
مصطلحات موضوعية: indica glutinous rice, japonica glutinous rice, waxy maize, fermented wine, sensory quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianhui Liu, Weiwei Wang, Qiuhui Hu, Xuyang Wu, Hui Xu, Anxiang Su, Minhao Xie, Wenjian Yang
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 103-111 (2022)
مصطلحات موضوعية: Hericium erinaceus, Polysaccharide, Bioactivities, Mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772566922000209Test; https://doaj.org/toc/2772-5669Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fei PEI, Ping HAN, Jie WANG, Ning MA, Anxiang SU, Wenjian YANG, Qiuhui HU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 10, Pp 298-304 (2022)
مصطلحات موضوعية: quechers, ultra performance liquid chromatography tandem quadrupole-time of flight mass spectrometry (uhplc-q-tof/ms), pork, antibiotics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Juan Xu, Dazhong Xu, Qiuhui Hu, Ning Ma, Fei Pei, Anxiang Su, Gaoxing Ma
المصدر: Frontiers in Immunology, Vol 13 (2023)
مصطلحات موضوعية: edible mushrooms, medicinal fungus, proteins, macrophages, immune regulation, cytokines, Immunologic diseases. Allergy, RC581-607
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2022.1034545/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-3224Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruiqiu Zhao, Donglu Fang, Yang Ji, Xin Chen, Gaoxing Ma, Anxiang Su, Minhao Xie, Liyan Zhao, Qiuhui Hu
المصدر: Food and Agricultural Immunology, Vol 31, Iss 1, Pp 667-686 (2020)
مصطلحات موضوعية: flammulina velutipes polysaccharide, cellular immune response, gut microbial community functions, Agriculture (General), S1-972, Immunologic diseases. Allergy, RC581-607
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruiqiu Zhao, Qiuhui Hu, Gaoxing Ma, Anxiang Su, Minhao Xie, Xiangfei Li, Guitang Chen, Liyan Zhao
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss , Pp 255-264 (2019)
مصطلحات موضوعية: Flammulina velutipes, Short chain fatty acid, Gut microbiota composition, Immune response, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464619301537Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang Ji, Anxiang Su, Gaoxing Ma, Tianyi Tao, Donglu Fang, Liyan Zhao, Qiuhui Hu
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 68, Iss , Pp 103901- (2020)
مصطلحات موضوعية: Ophicordyceps sinensis, Cordyceps militaris, 1H NMR spectroscopy, Short-chain fatty acids, Gut microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464620301250Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Fei Shen, Qifang Wu, Anxiang Su, Peian Tang, Xiaolong Shao, Bing Liu
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 34, Iss 3, Pp 224-232 (2016)
مصطلحات موضوعية: chemometrics, discrimination, spectral analysis, volatile compounds, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-201603-0006_detection-of-adulteration-in-freshly-squeezed-orange-juice-by-electronic-nose-and-infrared-spectroscopy.phpTest; https://doaj.org/toc/1212-1800Test; https://doaj.org/toc/1805-9317Test