-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Małgorzata Kowalska, Magdalena Woźniak, Paweł Turek, Anna Żbikowska
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3553 (2024)
مصطلحات موضوعية: consumer’s evaluation, emulsions, viscosity modifiers, interesterified fat, new product, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mariola Kozłowska, Iwona Ścibisz, Jarosław Przybył, Małgorzata Ziarno, Anna Żbikowska, Ewa Majewska
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 3, Pp 269-278 (2021)
مصطلحات موضوعية: coriander, lovage, tarragon, indian borage, total phenolics, phenolic acids, flavonoids, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://journal.pan.olsztyn.pl/Phenolic-Contents-and-Antioxidant-Activity-of-Extracts-of-Selected-Fresh-and-Dried,139035,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaroslawa Rutkowska, Agata Antoniewska-Krzeska, Anna Żbikowska, Patricia Cazón, Manuel Vázquez
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5386 (2022)
مصطلحات موضوعية: lactose-free kefir, volatile compounds, sensory attributes, just-about-right scale, consumer preferences, elderly subjects, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 2, p 513 (2022)
مصطلحات موضوعية: emulsion, watermelon seed oil, orange fibre, xanthan gum, stability, Turbiscan, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Żbikowska, Iwona Szymańska, Krzysztof Golec, Malgorzata Kowalska
المصدر: Journal of Oleo Science. 2021, 70(10):1495
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Annals of Agricultural and Environmental Medicine, Vol 24, Iss 4, Pp 570-574 (2017)
مصطلحات موضوعية: acrylamide, medical schools, processed food safety, Agriculture, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.journalssystem.com/aaem/Acrylamide-in-food-products-eating-habits-and-consumer-awareness-among-Medical-School-students,72578,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/1232-1966Test; https://doaj.org/toc/1898-2263Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Małgorzata Kowalska, Paweł Turek, Anna Żbikowska, Monika Babut, Jerzy Szakiel
المصدر: Biomolecules, Vol 11, Iss 2, p 213 (2021)
مصطلحات موضوعية: lipids, enzymatic modification, Turbiscan test, emulsion, xanthan gum, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Biomolecules, Vol 11, Iss 1, p 49 (2020)
مصطلحات موضوعية: lipids, emulsions, enzymatic modification, xanthan gum, sclerotinum gum, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Żbikowska, Iwona Szymańska, Małgorzata Kowalska
المصدر: Applied Sciences, Vol 10, Iss 12, p 4317 (2020)
مصطلحات موضوعية: functional food, fermented milk products, acidity, texture, MS-DWS method, LUMiSizer test, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Żbikowska, Milena Kupiec, Iwona Szymanska, Klaudia Osytek, Małgorzata Kowalska, Katarzyna Marciniak-Lukasiak, Jaroslawa Rutkowska
المصدر: Agriculture, Vol 10, Iss 4, p 126 (2020)
مصطلحات موضوعية: yeast β-glucan, bakery products, fat replacer, sensory analysis, texture, functional food, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource