يعرض 1 - 10 نتائج من 63 نتيجة بحث عن '"Amodio M. L."', وقت الاستعلام: 1.29s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    المساهمون: N. De Simone, V. Capozzi, M.L.V. de Chiara, M.L. Amodio, S. Brahimi, G. Colelli, D. Drider, G. Spano, P. Russo

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/pmid/33917211; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000643304400001; volume:9; issue:4; firstpage:1; lastpage:13; numberofpages:13; journal:MICROORGANISMS; https://hdl.handle.net/2434/952109Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85103672312

  2. 2
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Chiara, M. L. V., De Simone, N., Spano, G., Amodio, M. L., Colelli, G.

    وصف الملف: ELETTRONICO

    العلاقة: volume:37; issue:1; firstpage:33; lastpage:40; numberofpages:8; journal:ADVANCES IN HORTICULTURAL SCIENCE; https://hdl.handle.net/11369/445030Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85160565014; https://oaj.fupress.net/index.php/ahs/article/view/13908Test

  3. 3
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Chaudhry, M. M. A., Amodio, M. L., Babellahi, F., de Chiara, M. L. V., Amigo Rubio, J. M., Colelli, G.

    مصطلحات موضوعية: Appearance, Cutoff, Kinetic, PCA, PLS

    وصف الملف: ELETTRONICO

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000442711100014; volume:238; firstpage:122; lastpage:133; numberofpages:12; journal:JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; http://hdl.handle.net/11369/385131Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85049309325

  4. 4
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Incardona, A., Fatchurrahman, D., Amodio, M. L., Colelli, G.

    العلاقة: volume:29; issue:3; firstpage:1; lastpage:24; numberofpages:24; journal:ITALUS HORTUS; https://hdl.handle.net/11369/440950Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85147967689

  5. 5
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Sommano, S. R., Khamsaw, P., Van Doan, H., Cheewangkoon, R., Amodio, M. L., De Chiara, M. L. V., Mastrandrea, L., Pati, S., Colelli, G.

    العلاقة: volume:8; issue:2; firstpage:126; journal:HORTICULTURAE; https://hdl.handle.net/11369/418752Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85123796333

  6. 6
    مؤتمر

    المساهمون: Babellahi, F., Tsouvaltzis, P., Amodio, M. L., Colelli, G.

    مصطلحات موضوعية: Eggplant, FT-NIR, Hyperspectral, PLS-R, SPA

    العلاقة: ispartofbook:Acta Horticulturae; VI International Symposium on Applications of Modelling as an Innovative Technology in the Horticultural Supply Chain Model-IT 2019; volume:1311; firstpage:149; lastpage:155; numberofpages:7; journal:ACTA HORTICULTURAE; https://hdl.handle.net/11369/407806Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85107761131

  7. 7
    مؤتمر

    المؤلفون: Incardona A., Amodio M. L., Colelli G.

    المساهمون: Incardona, A., Amodio, M. L., Colelli, G.

    مصطلحات موضوعية: Browning, Cutting force, Degree of sharpne, Quality, Shelf life

    العلاقة: ispartofbook:Acta Horticulturae; IV International Conference on Fresh-Cut Produce: Maintaining Quality and Safety; volume:1319; firstpage:67; lastpage:74; numberofpages:8; journal:ACTA HORTICULTURAE; https://hdl.handle.net/11369/407800Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85114493794

  8. 8
    مؤتمر

    المساهمون: De Chiara, M. L. V., Cefola, M., Pace, B., Amodio, M. L., Colelli, G.

    مصطلحات موضوعية: Brassica, Cime di rape, MAP, Microperforation, Off-odor, Plastic film

    وصف الملف: ELETTRONICO

    العلاقة: ispartofbook:Acta Horticulturae; IV International Conference on Fresh-Cut Produce: Maintaining Quality and Safety; volume:1319; firstpage:231; lastpage:236; numberofpages:6; journal:ACTA HORTICULTURAE; https://hdl.handle.net/11369/407796Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85114607877

  9. 9
    مؤتمر

    المساهمون: Colelli, G., Amodio, M. L., De Chiara, M. L. V.

    مصطلحات موضوعية: Chlorine, Microbial, Microwave, Mild heat-treatment, Quality

    العلاقة: ispartofbook:Acta Horticulturae; IV International Conference on Fresh-Cut Produce: Maintaining Quality and Safety; volume:1319; firstpage:223; lastpage:230; numberofpages:8; journal:ACTA HORTICULTURAE; https://hdl.handle.net/11369/407798Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85114500477

  10. 10
    كتاب

    المؤلفون: Amodio M. L., Colelli G

    المساهمون: Colelli G., Inglese P., Amodio, M. L., Colelli, G

    وصف الملف: STAMPA

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/isbn/978-88-506-5565-6; ispartofbook:Gestione della qualità e conservazione dei prodotti ortofrutticoli; firstpage:16; lastpage:25; numberofpages:10; alleditors:Colelli G.; Inglese P.; http://hdl.handle.net/11369/393478Test