-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengru Yang, Yinchen Hou, Jihong Huang, Qiushuang Zhang, Aimei Liao, Xiaolin Shen, Xiaoqing Yuan, Mengxing Lu
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3241-3260 (2023)
مصطلحات موضوعية: Wheat protein hydrolyzate, selenium, chelate, structure, Function, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yinchen Hou, Xinyang Chen, Mingyi Zhang, Shengru Yang, Aimei Liao, Long Pan, Zhen Wang, Xiaolin Shen, Xiaoqing Yuan, Jihong Huang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1819 (2024)
مصطلحات موضوعية: selenium-chelating peptide, stability, antioxidant activity, bioavailability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yingying Liu, Yu Zhou, Chaohong Zhu, Yanglin Meng, Jingjing Wang, Xinyang Chen, Yinchen Hou, Aimei Liao, Long Pan, Jihong Huang
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 121 (2024)
مصطلحات موضوعية: wheat germ protein, protease, biopeptides, fermentation, Aspergillus niger, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyang Chen, Yinchen Hou, Aimei Liao, Long Pan, Shengru Yang, Yingying Liu, Jingjing Wang, Yingchun Xue, Mingyi Zhang, Zhitong Zhu, Jihong Huang
المصدر: Biomolecules, Vol 14, Iss 2, p 186 (2024)
مصطلحات موضوعية: resistant dextrin, insulin resistance, inflammation, gut microbiota, transcriptome, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyang Chen, Yinchen Hou, Zhen Wang, Aimei Liao, Long Pan, Mingyi Zhang, Yingchun Xue, Jingjing Wang, Yingying Liu, Jihong Huang
المصدر: Polymers, Vol 15, Iss 23, p 4545 (2023)
مصطلحات موضوعية: thermal-acid treatment, resistant dextrins, resistant maltodextrins, structure characterization, in vitro digestibility, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Long Pan, Cunjin Zhang, Xinyu Yuan, Yu Zhang, Xusheng Chen, Cuizhu Tian, Zishan Zhang, Mengqing Tian, Aimei Liao, Guanghai Yu, Ming Hui, Xin Zeng, Jihong Huang
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 626 (2023)
مصطلحات موضوعية: co-culture, fermentation, ε-poly-L-lysine, response surface design, Streptomyces albulus, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheyuan Hu, Penghui Zhao, Aimei Liao, Long Pan, Jie Zhang, Yuqi Dong, Jihong Huang, Weiwei He, Xingqi Ou
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 920 (2023)
مصطلحات موضوعية: FWG, depression, behavior, neurotransmitters, intestinal microbes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jihong Huang, Xing Lyu, Aimei Liao, Yi Zhao, Yinchen Hou, Wenjing Chen, Canrui Yang
المصدر: Grain & Oil Science and Technology, Vol 2, Iss 3, Pp 57-61 (2019)
مصطلحات موضوعية: Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590259819300433Test; https://doaj.org/toc/2590-2598Test
-
9
المؤلفون: Huang, Long Pan, Cunjin Zhang, Xinyu Yuan, Yu Zhang, Xusheng Chen, Cuizhu Tian, Zishan Zhang, Mengqing Tian, Aimei Liao, Guanghai Yu, Ming Hui, Xin Zeng, Jihong
المصدر: Fermentation; Volume 9; Issue 7; Pages: 626
مصطلحات موضوعية: co-culture, fermentation, ε-poly-L-lysine, response surface design, Streptomyces albulus
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=multidiscipl::dd2c565f1a86955398d57c9df3c4be5bTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Bangrong Cai, Ying Zhang, Zengtao Wang, Dujuan Xu, Yongyan Jia, Yanbin Guan, Aimei Liao, Gaizhi Liu, ChangJu Chun, Jiansheng Li
المصدر: Oxidative Medicine and Cellular Longevity, Vol 2020 (2020)
العلاقة: http://dx.doi.org/10.1155/2020/3153082Test; https://doaj.org/toc/1942-0900Test; https://doaj.org/toc/1942-0994Test; https://doaj.org/article/0b43ceeef71741dd96d506672f4d8f5cTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1155/2020/3153082Test
https://doaj.org/article/0b43ceeef71741dd96d506672f4d8f5cTest