-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Cecilia Picazo, C. Alicia Padilla, Brian McDonagh, Emilia Matallana, José A. Bárcena, Agustín Aranda
المصدر: Advances in Redox Research, Vol 9, Iss , Pp 100081- (2023)
مصطلحات موضوعية: Thioredoxins, Sod1, Oxidative stress, Thiol redox proteome, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2667137923000218Test; https://doaj.org/toc/2667-1379Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Max Torrellas, Rocchina Pietrafesa, Aroa Ferrer-Pinós, Angela Capece, Emilia Matallana, Agustín Aranda
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: non-Saccharomyces yeasts, sucrose, invertase, hydrolysis, bioreactor, wine fermentation, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2023.1209940/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Beatriz Vallejo, Emilia Matallana, Agustín Aranda
المصدر: Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, Wine, Nutrient signaling pathways, TORC1, Snf1, Nitrogen Catabolite Repression, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://link.springer.com/article/10.1186/s12934-020-01381-6Test; https://doaj.org/toc/1475-2859Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Cecilia Picazo, Emilia Matallana, Agustín Aranda
المصدر: Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
مصطلحات موضوعية: Chronological Life Span, Grape Juice Fermentation, TORC1 Pathway, TORC1 Complex, Thioredoxin System, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2045-2322Test
-
5دورية أكاديميةRole of Saccharomyces cerevisiae Nutrient Signaling Pathways During Winemaking: A Phenomics Approach
المؤلفون: Beatriz Vallejo, Emilien Peltier, Victor Garrigós, Emilia Matallana, Philippe Marullo, Agustín Aranda
المصدر: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 8 (2020)
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, wine, nutrient signaling, TORC1 pathway, PKA, Snf1 kinase, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fbioe.2020.00853/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-4185Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Esther Gamero-Sandemetrio, Lucía Payá-Tormo, Rocío Gómez-Pastor, Agustín Aranda, Emilia Matallana
المصدر: Microbial Cell, Vol 5, Iss 4, Pp 184-197 (2018)
مصطلحات موضوعية: non-Saccharomyces yeasts, active dry wine yeasts, food-grade argan oil, oxidative damage, antioxidant defense, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://microbialcell.com/researcharticles/non-canonical-regulation-of-glutathione-and-trehalose-biosynthesis-characterizes-non-saccharomyces-wine-yeasts-with-poor-performance-in-active-dry-yeast-productionTest/; https://doaj.org/toc/2311-2638Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Aroa Ferrer-Pinós, Víctor Garrigós, Emilia Matallana, Agustín Aranda
المصدر: Fermentation, Vol 7, Iss 3, p 181 (2021)
مصطلحات موضوعية: wine, Saccharomyces cerevisiae, glucose repression, Gln3, nitrogen catabolite repression, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Víctor Garrigós, Cecilia Picazo, Emilia Matallana, Agustín Aranda
المصدر: Microorganisms, Vol 8, Iss 10, p 1537 (2020)
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, wine, biomass, oxidative stress, peroxiredoxins, Tsa1, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Agustín Aranda
المصدر: Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 68 (2019)
مصطلحات موضوعية: n/a, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Agustín Aranda, Helena Orozco, Cecilia Picazo, Emilia Matallana
المصدر: Fermentation, Vol 5, Iss 2, p 37 (2019)
مصطلحات موضوعية: yeasts, Saccharomyces cerevisiae, aging, life span, wine, beer, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource