-
1دورية أكاديمية
المصدر: Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100399- (2024)
مصطلحات موضوعية: Melon seeds, By-product valorisation, Nutritional composition, Anti-nutritional compounds, Food processing, Sustainable food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833524001059Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 8, p 1627 (2023)
مصطلحات موضوعية: African oil bean, ultrasonication, protein, properties, oilseed, functional properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 1, p 15 (2022)
مصطلحات موضوعية: 2,3-butanediol, Bacillus subtilis, dissolved oxygen, optical purity, fermentation, fed-batch, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fhataheya Buang, Afroditi Chatzifragkou, Mohd Cairul Iqbal Mohd Amin, Vitaliy V. Khutoryanskiy
المصدر: Polymers, Vol 15, Iss 1, p 93 (2022)
مصطلحات موضوعية: hydroxyethylcellulose, mucoadhesion, methacryloyl, transmucosal delivery, wafers, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5489 (2022)
مصطلحات موضوعية: intermolecular copigmentation, anthocyanin stability, pH, color retention, storage, antioxidant activity, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Micael de Andrade Lima, Rafaela Andreou, Dimitris Charalampopoulos, Afroditi Chatzifragkou
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 8, p 3410 (2021)
مصطلحات موضوعية: supercritical carbon dioxide, methanol, phenolics, extraction, chlorogenic acid, optimization, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 5, p 951 (2021)
مصطلحات موضوعية: cake, biscuit, sugar, inulin, degree of polymerisation, rheology, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujie Mao, Rui Lei, John Ryan, Fatima Arrutia Rodriguez, Bob Rastall, Afroditi Chatzifragkou, Charles Winkworth-Smith, Stephen E. Harding, Roger Ibbett, Eleanor Binner
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 2, Iss , Pp - (2019)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157519300288Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Fokion Kaldis, Denise Cysneiros, James Day, Kimon-Andreas G. Karatzas, Afroditi Chatzifragkou
المصدر: Applied Sciences, Vol 10, Iss 22, p 8284 (2020)
مصطلحات موضوعية: anaerobic digestion, co-digestion, steam explosion, C/N, wheat straw, rapeseed meal, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuharlida Tuan Harith, Micael de Andrade Lima, Dimitris Charalampopoulos, Afroditi Chatzifragkou
المصدر: Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 430 (2020)
مصطلحات موضوعية: astaxanthin, x. dendrorhous, yeast cell, bioreactor, extraction, enzyme treatment, supercritical co2, pigment, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource