-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Miguel A. Rendon-Rosales, José I. Méndez-Romero, Adrián Hernández-Mendoza, Aarón F. González-Córdova, Miguel A. Mazorra-Manzano, Hugo S. García, Lilia M. Beltrán-Barrientos, María C. Estrada-Montoya, Belinda Vallejo-Cordoba
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Hypercholesterolemia, short-chain fatty acids, Lipid metabolism, Hypocholesterolemic effect, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ángel Eduardo Rubio-Castillo, Víctor M. Zamora-Gasga, Jorge A. Sánchez-Burgos, Víctor M. Ruiz-Valdiviezo, Efigenia Montalvo-González, Rita M. Velázquez-Estrada, Aarón F. González-Córdova, Sonia G. Sáyago-Ayerdi
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 5, Iss , Pp 100150- (2022)
مصطلحات موضوعية: Tejuino, In vitro colonic fermentation, Gut metabolites, SCFAs, Volatile compounds, Phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666566222000788Test; https://doaj.org/toc/2666-5662Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: probiotics, gut microbiota, xenobiotic absorption, bioremediation, dysbiosis, toxic agent, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.870162/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lourdes Santiago-López, Arantxa Almada-Corral, Hugo S. García, Verónica Mata-Haro, Aarón F. González-Córdova, Belinda Vallejo-Cordoba, Adrián Hernández-Mendoza
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 1, p 53 (2022)
مصطلحات موضوعية: huauzontle, depression, anxiety, fermentation, antioxidant activity, lipoxygenase activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Miguel A. Mazorra-Manzano, Glen R. Robles-Porchas, Marcel Martínez-Porchas, Juan C. Ramírez-Suárez, Celia O. García-Sifuentes, María J. Torres-Llanez, Aarón F. González-Córdova, Adrián Hernández-Mendoza, Belinda Vallejo-Cordoba
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 7, p 342 (2022)
مصطلحات موضوعية: native bacteria, whey fermentation, whey valorization, bacterial dynamics, lactic acid bacteria, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Selene Aguilera-Aguirre, Libier Meza-Espinoza, Adrián Hernández-Mendoza, Belinda Vallejo-Córdoba, Aarón F. González-Córdova, Efigenia Montalvo-González
المصدر: TIP Revista Especializada en Ciencias Químico-Biológicas, Vol 21, Iss Supl 1, Pp 13-21 (2018)
مصطلحات موضوعية: inhibición hemolítica oxidativa, actividad antimicrobiana, hidrolizada, péptidos bioactivos, Biology (General), QH301-705.5, Zoology, QL1-991, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tip.zaragoza.unam.mx/index.php/tip/article/view/142Test; https://doaj.org/toc/1405-888XTest; https://doaj.org/toc/2395-8723Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Leydy A. Domínguez-Pérez, Lilia M. Beltrán-Barrientos, Aarón F. González-Córdova, Adrián Hernández-Mendoza, Belinda Vallejo-Cordoba
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 73, Iss , Pp 104134- (2020)
مصطلحات موضوعية: Cocoa bean, Spontaneous fermentation, Bioactive peptides, Aroma peptide precursors, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464620303583Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Miguel Ángel Mazorra-Manzano, Hibrain Ramírez-Montejo, Maria E. Lugo-Sánchez, Aarón F. González-Córdova, Belinda Vallejo-Córdoba
المصدر: Nova Scientia, Vol 11, Iss 23 (2019)
مصطلحات موضوعية: lactosuero, requesón, queso ricota, queso de suero, quesos artesanales, características fisicoquímicas, Science, Science (General), Q1-390, Social Sciences, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://novascientia.delasalle.edu.mx/ojs/index.php/Nova/article/view/2072Test; https://doaj.org/toc/2007-0705Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lourdes Santiago-López, Adrián Hernández-Mendoza, Verónica Mata-Haro, Belinda Vallejo-Cordoba, Aarón F. González-Córdova
المصدر: Food and Agricultural Immunology, Vol 29, Iss 1, Pp 911-929 (2018)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, artisanal mexican cheese, fermented milk, immunomodulatory capacity, Agriculture (General), S1-972, Immunologic diseases. Allergy, RC581-607
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديميةTejuino, a Traditional Fermented Beverage: Composition, Safety Quality, and Microbial Identification
المؤلفون: Ángel Eduardo Rubio-Castillo, José I. Méndez-Romero, Ricardo Reyes-Díaz, Lourdes Santiago-López, Belinda Vallejo-Cordoba, Adrián Hernández-Mendoza, Sonia G. Sáyago-Ayerdi, Aarón F. González-Córdova
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 10, p 2446 (2021)
مصطلحات موضوعية: artisanal Tejuino beverage, chemical composition, volatile compounds, microbiological quality, lactic acid bacteria, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource