-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: P Swarna Meenakshi, Sankari Malaiappan
المصدر: Journal of Clinical and Diagnostic Research, Vol 18, Iss 07, Pp 16-20 (2024)
مصطلحات موضوعية: anti-inflammatory, antioxidant properties, flap surgery, linoleic acid, omega-3 fatty acids, wound healing, Medicine
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.jcdr.net/articles/PDF/19620/70809_CETest[Ra1]_F(SHU)_QC(PS_RDW_IS)_PF1(VD_DK_OM)_PFA(VD_KM)_PN(KM).pdf; https://doaj.org/toc/2249-782XTest; https://doaj.org/toc/0973-709XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuntao Zhou, Saleha Akter, Anh Dao Thi Phan, Eshetu Mulisa Bobasa, Maral Seididamyeh, Dharini Sivakumar, Yasmina Sultanbawa
المصدر: AppliedChem, Vol 4, Iss 2, Pp 212-223 (2024)
مصطلحات موضوعية: native aromatic grass, antioxidant properties, antimicrobial properties, ascorbic acid, citral, antidiabetic activity, Analytical chemistry, QD71-142, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hyun Young Jung, Hyun Jung Lee, Hag Ju Lee, Yoo Yong Kim, Cheorun Jo
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 66, Iss 3, Pp 587-602 (2024)
مصطلحات موضوعية: Pork loin, Selenium supplementation, Meat quality, Antioxidant properties, Metabolites, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?doi=10.5187/jast.2023.e62Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Beatrix Sik, Zsolt Ajtony, Erika Lakatos, Laura Hanna Gál, Rita Székelyhidi
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 5, Pp 3265-3272 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant properties, biscuit fortification, consumer acceptance, edible flowers, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yajie Yu, Zhengang Zhang, Chengxiang Xiao, Haihua Chen, Cheng Lu, Jianyi Ma
المصدر: Journal of Materials Research and Technology, Vol 29, Iss , Pp 3108-3116 (2024)
مصطلحات موضوعية: Ceramics, Fracture toughness, Microstructures, Vickers hardness, Antioxidant properties, Mining engineering. Metallurgy, TN1-997
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2238785424003569Test; https://doaj.org/toc/2238-7854Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Clinical and Diagnostic Research, Vol 18, Iss 02, Pp 11-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: anthocyanins, antioxidant properties, polyphenols, Medicine
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.jcdr.net/articles/PDF/19083/64699_CETest[Ra1]_F(SS)_QC(SHK_SS_RDW_OM)_PF1(RI_OM)_PFA(OM)_PB(RI_KM)_PN(KM).pdf; https://doaj.org/toc/2249-782XTest; https://doaj.org/toc/0973-709XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Olga O. Babich, Ilya G. Samsuev, Anna V. Tsibulnikova, Evgeniya S. Zemlyakova, Alexander D. Popov, Svetlana A. Ivanova, Svetlana Yu. Noskova, Stanislav A. Sukhikh
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 2, Pp 373-387 (2024)
مصطلحات موضوعية: medicinal plants, eryngium maritimum, melilotus officinalis, hedysarum neglectum, aesculus hippocastanum, extracts, infrared spectroscopy, antioxidant properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/22111/22272Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
8رسالة جامعية
المؤلفون: Clariana Orduña, Maria
المساهمون: University/Department: Universitat de Girona. Departament de Química
مرشدي الرسالة: García Regueiro, José Antonio
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Food preservation technique, Tècnica de conservació d'aliments, Técnica de conservación de alimentos, Sensory analysis, Anàlisi sensorial, Análisis sensorial, Ham, Jamón curado, Pernil curat, Swede, Nabo, Nap, High pressure, Alta pressió, Alta presión, Antioxidant properties, Propietats antioxidants, Propiedades antioxidantes, Lipid oxidation, Oxidació lipídica, Oxidación lipídica
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/53634Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadezhda G. Balabushevich, Liliya N. Maltseva, Lyubov Y. Filatova, Daniil V. Mosievich, Pavel I. Mishin, Margarita E. Bogomiakova, Olga S. Lebedeva, Marina A. Murina, Dmitry V. Klinov, Ekaterina A. Obraztsova, Zaira F. Kharaeva, Roxalana K. Firova, Daria V. Grigorieva, Irina V. Gorudko, Oleg M. Panasenko, Elena V. Mikhalchik
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 13, Pp e33801- (2024)
مصطلحات موضوعية: Calcium carbonate (vaterite), Biocompatibility, Antioxidant properties, Protein adsorption, Enzyme activity, Drug delivery, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024098323Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Reema Prakash, Anjeela Jokhan, Romila Gopalan, Ranjila Singh, Abhineshwar Prasad
المصدر: Advances in Horticultural Science, Vol 38, Iss 2 (2024)
مصطلحات موضوعية: Antioxidant properties, climate, fruit production, Morinda citrifolia, photosynthesis, Biology (General), QH301-705.5, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://oaj.fupress.net/index.php/ahs/article/view/14019Test; https://doaj.org/toc/0394-6169Test; https://doaj.org/toc/1592-1573Test