-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jokić, S., Pavlović, N., Jozinović, A., Ačkar, Đ., Babić, J., Šubarić, D.
المصدر: Chemical and Biochemical Engineering Quarterly ; ISSN 0352-9568 (Print) ; ISSN 1846-5153 (Online) ; Volume 33 ; Issue 2
مصطلحات موضوعية: cocoa bean shell, by-product, high-voltage electric discharge, bioactive compounds
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/223898Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Obradović, V., Babić, J., Šubarić, D., Jozinović, A., Ačkar, Đ.
المصدر: Chemical & Biochemical Engineering Quarterly; Vol.29 No.3; ISSN 0352-9568 (Print); ISSN 1846-5153 (Online)
مصطلحات موضوعية: extrusion, tomato powder, ascorbic acid, hardness, expansion ratio, polyphenols, antioxidant activity
وصف الملف: application/pdf
-
3دورية أكاديمية
العنوان البديل: UTJECAJ EKSTRUZIJE NA FUNKCIONALNA SVOJSTVA ODABRANIH SORTI PŠENICE I JEČMA UZGOJENIH U HRVATSKOJ. (Croatian)
المؤلفون: Jozinović, A., Šimić, G., Grec, M., Ačkar, Đ., Babić, J., Drezner, G., Kajić, N., Šubarić, D.
المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2022, Vol. 28 Issue 1, p39-45, 7p
مصطلحات موضوعية: BARLEY, FLOUR, WHEAT, CULTIVARS, HIGH temperatures
مصطلحات جغرافية: CROATIA
-
4دورية أكاديمية
العنوان البديل: AROMATSKI PROFIL I SENZORSKA KVALITETA MEDNE RAKIJE PROIZVEDENE FERMENTACIJOM S IMOBILIZIRANIM KVASCIMA. (Croatian)
المؤلفون: Miličević, B., Ačkar, Đ., Babić, J., Jozinović, A., Miličević, R., Petošić, E., Kujundžić, T., Šubarić, D.
المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2018, Vol. 24 Issue 2, p34-42, 9p
مصطلحات موضوعية: BEE products, MICROBIOLOGICAL synthesis, FERMENTATION, BIOCHEMICAL engineering, VOLATILE organic compounds
-
5دورية أكاديمية
العنوان البديل: TEKSTURALNA I SENZORSKA SVOJSTVA KUKURUZNIH EKSTRUDATA S DODATKOM MRKVE U PRAHU I ASKORBINSKE KISELINE. (Croatian)
المؤلفون: Obradović, V., Babić, J., Jozinović, A., Ačkar, Đ., Balentić, J. Panak, Grec, M., Šubarić, D.
المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2018, Vol. 24 Issue 1, p52-58, 7p
مصطلحات موضوعية: SNACK foods, CARROTS, CORN analysis, FOOD texture, TASTE testing of food, EXTRUSION cooking, VITAMIN C
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ačkar, Đ.1 dackar@ptfos.hr
المصدر: Kemija u Industriji. 2022, Vol. 71 Issue 1/2, p108-109. 2p.
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jozinović, A.1 ajozinovic@ptfos.hr, Ačkar, Đ.1, Babić, J.1, Miličević, B.1, Šetka, I.1, Šubarić, D.1
المصدر: Technologica Acta. Dec2015, Vol. 8 Issue 2, p31-38. 8p.
مصطلحات موضوعية: *CHICKPEA, *LEGUME processing, *LEGUME proteins, *LEGUME varieties, *EXTRUSION cooking
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jozinović, A.1, Ačkar, Đ.1, Šubarić, D.1, Babić, J.1, Miličević, B.1, Gelemanović, M.1
المصدر: Technologica Acta. Jun2015, Vol. 8 Issue 1, p27-33. 7p.
مصطلحات موضوعية: *RYE, *EXTRUSION process, *STARCH, *CORN products, *RYE flour
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ačkar, Đ.1, Šubarić, D.1, Babić, J.1, Jozinović, A.1, Jokić, S.1
المصدر: Technologica Acta. nov2014, Vol. 7 Issue 2, p1-6. 6p.
مصطلحات موضوعية: *EDIBLE coatings, *FOOD packaging, *SHELF-life dating of food, *PACKAGING materials, *PACKAGING & the environment, *FOOD industry
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Miličević, R., Miličević, B., Ačkar, Đ., Škrabal, S., Šubarić, D., Babić, J., Jozinović, A., Jašić, M.
المصدر: Technologica Acta; 6/ 1/2014, Vol. 7 Issue 1, p35-40, 6p
مصطلحات موضوعية: CHOCOLATE industry, STABILIZING agents, CONSUMER preferences, CHOCOLATE candy, PRODUCT quality, LECITHIN