يعرض 1 - 10 نتائج من 33 نتيجة بحث عن '"Ačkar, Đ."', وقت الاستعلام: 0.87s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: UTJECAJ EKSTRUZIJE NA FUNKCIONALNA SVOJSTVA ODABRANIH SORTI PŠENICE I JEČMA UZGOJENIH U HRVATSKOJ. (Croatian)

    المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2022, Vol. 28 Issue 1, p39-45, 7p

    مصطلحات موضوعية: BARLEY, FLOUR, WHEAT, CULTIVARS, HIGH temperatures

    مصطلحات جغرافية: CROATIA

  4. 4
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: AROMATSKI PROFIL I SENZORSKA KVALITETA MEDNE RAKIJE PROIZVEDENE FERMENTACIJOM S IMOBILIZIRANIM KVASCIMA. (Croatian)

    المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2018, Vol. 24 Issue 2, p34-42, 9p

  5. 5
    دورية أكاديمية

    العنوان البديل: TEKSTURALNA I SENZORSKA SVOJSTVA KUKURUZNIH EKSTRUDATA S DODATKOM MRKVE U PRAHU I ASKORBINSKE KISELINE. (Croatian)

    المصدر: Agriculture / Poljoprivreda; 2018, Vol. 24 Issue 1, p52-58, 7p

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Ačkar, Đ.1 dackar@ptfos.hr

    المصدر: Kemija u Industriji. 2022, Vol. 71 Issue 1/2, p108-109. 2p.

  7. 7
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Jozinović, A.1 ajozinovic@ptfos.hr, Ačkar, Đ.1, Babić, J.1, Miličević, B.1, Šetka, I.1, Šubarić, D.1

    المصدر: Technologica Acta. Dec2015, Vol. 8 Issue 2, p31-38. 8p.

  8. 8
    دورية أكاديمية

    المصدر: Technologica Acta. Jun2015, Vol. 8 Issue 1, p27-33. 7p.

    مصطلحات موضوعية: *RYE, *EXTRUSION process, *STARCH, *CORN products, *RYE flour

  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10
    دورية أكاديمية