-
1
المؤلفون: Nopparat, Nanond, Motte, Damien
المصدر: International Journal of Innovation Science. 16(1):77-94
مصطلحات موضوعية: 3D food printing, 3DFP, Additive manufacturing, Business model patterns, Samhällsvetenskap, Ekonomi och näringsliv, Företagsekonomi, Social Sciences, Economics and Business, Business Administration
الوصول الحر: https://lup.lub.lu.se/record/28e1225a-eab3-496c-a1af-cea060a28210Test
http://dx.doi.org/10.1108/IJIS-09-2022-0176Test -
2رسالة جامعية
المؤلفون: Gràcia Julià, Alvar
المساهمون: University/Department: Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
مرشدي الرسالة: Capellas Puig, Marta, Rigola Serrano, Joaquim
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Cocció làser, Cocción láser, Laser cooking, Cocció infraroja, Cocción infrarrojos, Infrared cooking, Impressió 3D d'aliments, Impresión 3D de alimentos, 3D food printing, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/667255Test
-
3كتاب
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Chhychhy Chao, Hyong Kyong Nam, Hyun Jin Park, Hyun Woo Kim
المصدر: Applied Biological Chemistry, Vol 67, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D food Printing, Elderly nutrition, Dysphagia, Personalized food, Texture modification, Agriculture (General), S1-972, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2468-0842Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shir Goldfinger, Hod Lipson, Jonathan Blutinger
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100375- (2024)
مصطلحات موضوعية: Dynamic simulator, 3D food printing, Rheology, Additive manufacturing, Fluid modeling, Autodesk Maya, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833524000819Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Madeleine Lanz, Christina Hartmann, Paul Egan, Michael Siegrist
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100297- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D food printing, Cultured meat, Cultured fish, Animal byproducts, Sustainability, Novel food technologies, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833524000030Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 281-288 (2024)
مصطلحات موضوعية: bigels, hydrogel, oleogel, bioactive compound delivery, 3d food printing, fat replacement, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-1-036.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Safoura Ahmadzadeh, Taylor Clary, Alex Rosales, Ali Ubeyitogullari
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 84-93 (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D food printing, broccoli, carrot, food loss and waste, imperfect vegetables, snacks, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheng Pau Lee, Michinao Hashimoto
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e27658- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D food printing, Response surface methodology, Food texture, Insect protein, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024036892Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 95-102 (2023)
مصطلحات موضوعية: 3d food printing, hydrogel, chlorogenic acid, printability, applicability, delivery system, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-15-011.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test