-
1كتاب
-
2دورية أكاديمية
العلاقة: 台灣獸醫誌,35(3),209-216.; http://ntur.lib.ntu.edu.tw/handle/246246/227236Test
-
3
-
4دورية أكاديمية
العنوان البديل: Qualitiy Characteristics of Chinese-style Sausage Implanted in Rice Bran Bed Fermented by Lactic Acid Bacteria. (English)
المصدر: Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry & Food Science; Jun2012, Vol. 50 Issue 3, p121-131, 11p
-
5
المؤلفون: 周崇熙(Chung-Hsi Chou), 王逸琦(Yi-Chi Wang), Hsiang-Jung Tsai, 林高塚(Kou-Joong Lin), 賴治民(Jyh-Mirn Lai), 陳德勛(Ter-Hsin Chen)
المصدر: Airiti
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7767ee3bf69cdb4ffd1e4c3f26a08be9Test
http://www.airitilibrary.com/Publication/Index/16826485-200909-35-3-209-216-aTest -
6رسالة جامعية
المؤلفون: 詹士賢, Jan, Shyh-Shyan
المساهمون: 劉登城, Deng-Cheng Liu, 中興大學, 譚發瑞, Fa-Jui Tan, 林高塚, 黃書政, 陳文賢, Kou-Joong Lin, Shu-Chen Huang, Wen-Shyen Chen
مصطلحات موضوعية: chitosan, 幾丁聚醣, immune reaction, antimicrobial, 免疫反應, 抑菌
العلاقة: http://www.airitilibrary.com/Publication/alDetailedMesh1?DocID=U0005-0307201209455500Test; U0005-0307201209455500; http://hdl.handle.net/11455/24903Test
-
7رسالة جامعية
المؤلفون: 石嘉雯, Shih, Chia-Wen
المساهمون: 劉登城, 中興大學, 林高塚, 黃書政, 陳文賢
مصطلحات موضوعية: Aspergillus oryzae, 蛋白酶熟成嫩化, protease, tenderization
العلاقة: http://www.airitilibrary.com/Publication/alDetailedMesh1?DocID=U0005-0207201215550500Test; U0005-0207201215550500; http://hdl.handle.net/11455/24878Test
-
8رسالة جامعية
المؤلفون: 黃怡禎, Huang, Yi-Chen
المساهمون: 譚發瑞, Fa-Jui Tan, 中興大學, 林高塚, Kou-Joong Lin, 吳勇初, Yun-Chu Wu
مصطلحات موضوعية: Chicken, 雞, Meat quality, Reciprocal cross, Residual feed consumption, Rhode Island Red, Taiwan Country chicken, 肉質, 正逆雜交, 採食殘差, 洛島紅雞, 台灣土雞
العلاقة: http://www.airitilibrary.com/Publication/alDetailedMesh1?DocID=U0005-0902201117002300Test; U0005-0902201117002300; http://hdl.handle.net/11455/25293Test
-
9رسالة جامعية
المؤلفون: 李彥翰, Lee, Yen-Han
المساهمون: 譚發瑞, 中興大學, 林高塚, 吳勇初, 黃加成
مصطلحات موضوعية: tenderization, 嫩化, antioxidation, ginger, Muscovy duck, 抗氧化, 生薑, 番鴨
العلاقة: http://www.airitilibrary.com/Publication/alDetailedMesh1?DocID=U0005-0902201111061700Test; U0005-0902201111061700; http://hdl.handle.net/11455/25289Test
-
10رسالة جامعية
المؤلفون: 楊璧瑜, Yang, Bi-Yu
المساهمون: 劉登城, 中興大學, 林高塚, 吳勇初
مصطلحات موضوعية: anka rice, 紅麴米, Toona sinensis, antioxide, Taiwanese-style stewed pork, 香椿, 抗氧化, 台式爌肉
العلاقة: http://www.airitilibrary.com/Publication/alDetailedMesh1?DocID=U0005-1407201113204700Test; U0005-1407201113204700; http://hdl.handle.net/11455/24982Test