-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ayo Oluwadunsin Olugbuyi, Adefisola Bola Adepeju, Bolatito Oluwagbenga Ayodele, Timilehin David Oluwajuyitan
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100455- (2023)
مصطلحات موضوعية: Amaranth, Antioxidants activities, Bread, Glycemic index/load, Macro-micronutrients, Plantain, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23002769Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
2دورية أكاديمية
المصدر: NFS Journal, Vol 29, Iss , Pp 35-42 (2022)
مصطلحات موضوعية: Extruded breakfast cereals, Finger millet, Amino acids, Protein quality, Biochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352364622000256Test; https://doaj.org/toc/2352-3646Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Helen Nwakego Ayo-Omogie, Timilehin David Oluwajuyitan, Emem Imeobong Okorie, Odunayo Opeyemi Ojo, Naomi Damilare Awosanmi
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 7, Pp e18142- (2023)
مصطلحات موضوعية: Amino acid, Biological value, Dietary fibre, Rheological properties, Sorrel seed, Wheat bread, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023053501Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: NFS Journal, Vol 31, Iss , Pp 171- (2023)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352364623000123Test; https://doaj.org/toc/2352-3646Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Food Frontiers, Vol 3, Iss 3, Pp 489-504 (2022)
مصطلحات موضوعية: antihyperlipidemic, antioxidant activity, functional food, nutritional composition, phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ayo Oluwadunsin Olugbuyi, Timilehin David Oluwajuyitan, Ibidapo Nathaniel Adebayod, Ugochukwu Miracle Anosike
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 11, Iss , Pp 100497- (2023)
مصطلحات موضوعية: Indigenous vegetables, Amino acids, Phytochemicals, Antioxidant, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154323000042Test; https://doaj.org/toc/2666-1543Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Samuel Oladeji Oguntuase, Oluwole Steve Ijarotimi, Timilehin David Oluwajuyitan, Ganiyu Oboh
المصدر: SN Applied Sciences, Vol 4, Iss 4, Pp 1-16 (2022)
مصطلحات موضوعية: Wheat-bambara groundnut bread, Nutritional quality, Glyceamic index, Antioxidant properties, Science, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Bulletin of the National Research Centre, Vol 46, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
مصطلحات موضوعية: Affordable local food materials, Homemade complementary foods, Acceptability, Protein-energy malnutrition, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2522-8307Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Clinical Phytoscience, Vol 7, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
مصطلحات موضوعية: Functional food, Nutritional composition, Phenolic compounds, Antioxidant activity, Antihyperlipidemic, Medicine, Homeopathy, RX1-681
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2199-1197Test
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Bulletin of the National Research Centre, Vol 45, Iss 1, Pp 1-11 (2021)
مصطلحات موضوعية: Maize, Ipekere agbado, Functional properties and storage stability, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2522-8307Test