-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tiantian Zhao, Guowan Su, Lijun Zhang, Jieqiong Chen, Yehui Zhang, Weifeng Liu, Mouming Zhao, Jianan Zhang, Qingrong Huang
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 3, Pp 1145-1165 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, bioactive peptides, enzyme modulation, food‐derived peptides, human health, tasty peptides, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rene Diaz‐Herrera, Olga B. Alvarez‐Pérez, Janeth Ventura‐Sobrevilla, Alberto Ascacio‐Valdés, Miguel A. Aguilar‐Gonzalez, Juan Buenrostro‐Figueroa, Cristobal N. Aguilar
المصدر: eFood, Vol 4, Iss 6, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, biodegradable materials, edible film, pomegranate peel polyphenols, water vapor permeability, Food processing and manufacture, TP368-456, Toxicology. Poisons, RA1190-1270
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2666-3066Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Qianqian Qi, Wanhong Li, Xiuting Yu, Bintao Zhang, Lianguang Shang, Yanning Xie, Yali Li, Anming Ding, John Shi, Yuqing Dou, Yongmei Du, Zhongfeng Zhang, Ning Yan
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 2, Pp 849-866 (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, bHLH transcription factor, flavonoid biosynthesis, phenolic compound, rice (Oryza sativa), ZlRc overexpression, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiacong Man, A. M. Abd El‐Aty, Zuzhe Wang, Mingqian Tan
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 1, Pp 131-163 (2023)
مصطلحات موضوعية: ACE inhibitory activity, antioxidant activity, bioactive peptide, functional properties, neuroprotective activity, sea cucumber peptide, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Amit Kumar Shrivastava, Laxmi Shrestha, Buddhi Raj Pokhrel, Bishal Joshi, Gopal Lamichhane, Bojana Vidović, Niranjan Koirala
المصدر: eFood, Vol 4, Iss 4, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: antihyperlipidemia activity, antioxidant activity, DPPH, dyslipidemia, Nigella sativa, Food processing and manufacture, TP368-456, Toxicology. Poisons, RA1190-1270
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2666-3066Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Frontiers, Vol 3, Iss 3, Pp 489-504 (2022)
مصطلحات موضوعية: antihyperlipidemic, antioxidant activity, functional food, nutritional composition, phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Justice A. Essiedu, Parise Adadi, Elena G. Kovaleva
المصدر: Food Frontiers, Vol 3, Iss 2, Pp 328-338 (2022)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, Belgian ale beer, fermentation, Hibiscus sabdariffa beer, volatile organic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Food Frontiers, Vol 2, Iss 4, Pp 508-518 (2021)
مصطلحات موضوعية: antibacterial activity, antioxidant activity, Campylobacter spp, chemical composition, Foeniculum vulgare, Origanum vulgare, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Amit Kumar Shrivastava, Samul Thapa, Laxmi Shrestha, Roshan Kumar Mehta, Anamika Gupta, Niranjan Koirala
المصدر: Food Frontiers, Vol 2, Iss 4, Pp 527-536 (2021)
مصطلحات موضوعية: antihyperlipidemic action, antioxidant activity, DPPH, Trichosanthes dioica, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Nikhitha Mohan Aringalayan, Rakhi Singh, Shivangi Mishra, S. Thangalakshmi, Barjinder Pal Kaur, Vivek K. Bajpai, Anurag Singh
المصدر: eFood, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, gluten, malted millet flour, proso millet, total phenols, Food processing and manufacture, TP368-456, Toxicology. Poisons, RA1190-1270
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2666-3066Test