-
1كتاب إلكترونيSourdough Innovations : Novel Uses of Metabolites, Enzymes, and Microbiota From Sourdough Processing
المؤلفون: Marco Garcia-Vaquero, João Miguel F. Rocha
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Sourdough starter--Health aspects, Bioactive compounds, Yeast, Dough, Food industry and trade--By-products, Food--Microbiology, Functional foods
تصنيفات: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / Food Types
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Arti Gupta, Ram Prasad
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Biologicals, Food additives, Anti-infective agents, Food--Microbiology
تصنيفات: SCIENCE / Life Sciences / General
-
3كتاب إلكتروني
المؤلفون: Didier Montet, Catherine Brabet, Ramesh C. Ray, Sabine Galindo
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food contamination, Food--Microbiology, Mycotoxins
تصنيفات: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General, SCIENCE / Life Sciences / Microbiology, SCIENCE / Life Sciences / General, SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food
-
4كتاب إلكتروني
-
5كتاب إلكتروني
المؤلفون: A. Sankaranarayanan, N. Amaresan, D. Dhanasekaran
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food--Microbiology, Fermented foods
-
6كتاب إلكتروني
المؤلفون: Fernando Pérez-Rodríguez
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food--Microbiology, Food--Toxicology, Food contamination--Risk assessment, Food industry and trade--Risk management
تصنيفات: SCIENCE / Chemistry / Toxicology, SCIENCE / Life Sciences / Microbiology, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General
-
7كتاب إلكتروني
المؤلفون: Sanju Bala Dhull, Prince Chawla, Ravinder Kaushik
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food--Microbiology, Nanotechnology
تصنيفات: SCIENCE / Nanoscience, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / Chemistry & Biotechnology, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / Food Packaging & Processing
-
8كتاب إلكتروني
المؤلفون: Spiros Paramithiotis, Jayanta Kumar Patra
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food--Microbiology
تصنيفات: SCIENCE / Life Sciences / Microbiology, SCIENCE / Life Sciences / Molecular Biology, SCIENCE / Life Sciences / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General
-
9كتاب إلكتروني
المؤلفون: Neusely da Silva, Marta H. Taniwaki, Valéria C.A. Junqueira, Neliane Silveira, Margarete Midori Okazaki, Renato Abeilar Romeiro Gomes
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Microbiology--Technique--Standards, Water--Microbiology, Food--Microbiology--Laboratory manuals, Water--Microbiology--Laboratory manuals
تصنيفات: SCIENCE / Life Sciences / Microbiology, TECHNOLOGY & ENGINEERING / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Civil / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General
-
10كتاب إلكتروني
المؤلفون: Jiri Davidek
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food--Microbiology, Food--Storage--Health aspects, Food--Toxicology, Food industry and trade--Health aspects