-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingnan Zhang, Siqi Zhao, Linte Li, Baohua Kong, Haotian Liu
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 7; Pages: 1433
مصطلحات موضوعية: pea protein isolate, high internal phase emulsions, micromorphology, rheological behavior, 3D printing
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Physics and (Bio)Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/foods12071433Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yongli Lv, Sheng Zhang, Yunshan Zhang, Hongyao Yin, Yujun Feng
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 6; Pages: 2698
مصطلحات موضوعية: hydrophobically associating polyacrylamide, “water-in-water” emulsion, aqueous dispersion polymerization, rheological behavior
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Macromolecular Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules28062698Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexander Smirnov, Vladislav Kanakin, Anatoly Konovalov
المصدر: Applied Sciences; Volume 13; Issue 2; Pages: 939
مصطلحات موضوعية: metal matrix composite, high temperature, aluminum, simulation, rheology, neural network, relaxation, rheological behavior, flow stress, Al-Mg alloy, Al-Mg-Sc-Zr alloy
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Materials Science and Engineering; https://dx.doi.org/10.3390/app13020939Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Silvana Alfei, Guendalina Zuccari, Eleonora Russo, Carla Villa, Chiara Brullo
المصدر: International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 2; Pages: 1109
مصطلحات موضوعية: antibacterial pyrazoles, cationic polystyrene-based resin (R1), self-formed composite hydrogels, high-level porosity, excellent swelling capability, pseudoplastic rheological behavior
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Molecular Nanoscience; https://dx.doi.org/10.3390/ijms24021109Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Katherine Gutiérrez-Álzate, Iuri L. S. Rosario, Rafael L. C. de Jesus, Leonardo F. Maciel, Stefanie A. Santos, Carolina O. de Souza, Carla Paulo Vieira, Carlos P. Cavalheiro, Marion Pereira da Costa
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 11; Pages: 2217
مصطلحات موضوعية: cupuassu, Theobroma grandiflorum, milk beverage, by-products, color analysis, rheological behavior, sensory acceptance
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Engineering and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/foods12112217Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Fernandes, Sara Simões, Isabel M. P. L. V. O. Ferreira, Maria João Alegria, Nuno Mateus, Anabela Raymundo, Victor de Freitas
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 1; Pages: 179
مصطلحات موضوعية: bioactive compounds, pear pomace, phenolic compounds, yeast protein extract (YPE), rheological behavior, texture, viscosity
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules28010179Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Zhang, Gongwei Li, Yanping Cao, Duoxia Xu
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 24; Pages: 4044
مصطلحات موضوعية: calcium carbonate, solid/oil/water (S/O/W) emulsions, physicochemical stability, microstructure, rheological behavior, bioaccessibility
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Nutrition; https://dx.doi.org/10.3390/foods11244044Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Julián Quintero, Juan D. Torres, Ligia Luz Corrales-Garcia, Gelmy Ciro, Efren Delgado, John Rojas
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 19; Pages: 3116
مصطلحات موضوعية: plant proteins, rheological behavior, techno-functional properties
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Plant Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods11193116Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Andreea Voinea, Silviu-Gabriel Stroe, Sorina Ropciuc, Adriana Dabija, Georgiana Gabriela Codină
المصدر: Applied Sciences; Volume 12; Issue 9; Pages: 4344
مصطلحات موضوعية: sea salt, rheological behavior, bread making, bread quality, sodium content
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Science and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/app12094344Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chengyi Zhou, Min Wu, Dongyu Sun, Wenguang Wei, Haoze Yu, Tong Zhang
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 15; Pages: 2206
مصطلحات موضوعية: oats, extrusion zones, rheological behavior, starch pasting, structural variation
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Engineering and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/foods11152206Test