دورية أكاديمية

Lamb and Variety Meat Retail Identification Cuts

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Lamb and Variety Meat Retail Identification Cuts
المؤلفون: Brian J. Estevez, Chad Carr, Larry Eubanks
المصدر: EDIS, Vol 2017, Iss 6 (2017)
بيانات النشر: The University of Florida George A. Smathers Libraries, 2017.
سنة النشر: 2017
المجموعة: LCC:Agriculture (General)
LCC:Plant culture
LCC:Biology (General)
مصطلحات موضوعية: 4-H, Lamb, Variety Meat, Retail cuts, Meat Judging, Agriculture (General), S1-972, Plant culture, SB1-1110, Biology (General), QH301-705.5
الوصف: A visual representation of the lamb and variety meat retail cuts along with suggested cooking methods.
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
Spanish; Castilian
Haitian; Haitian Creole
تدمد: 2576-0009
العلاقة: https://journals.flvc.org/edis/article/view/104614Test; https://doaj.org/toc/2576-0009Test
الوصول الحر: https://doaj.org/article/d3e7347377d74e9aa0e56b5fbca9ae93Test
رقم الانضمام: edsdoj.3e7347377d74e9aa0e56b5fbca9ae93
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals