-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Diederik Esser, Ron Wehrens, Kaatje Lenaerts, Jasper Engel, Ronald T.M. van den Dool, Shanna Bastiaan-Net, Jurriaan J. Mes, Harry J. Wichers
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100588- (2023)
مصطلحات موضوعية: Dietary protein, Protein concentrates isolates, Tolerance, Health, Nutrient quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927123001569Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Frank E. van Boven, Nicolette J. T. Arends, Aline B. Sprikkelman, Joyce A. M. Emons, Astrid I. Hendriks, Marloes van Splunter, Marco W. J. Schreurs, Severina Terlouw, Roy Gerth van Wijk, Harry J. Wichers, Huub F. J. Savelkoul, R. J. Joost van Neerven, Kasper A. Hettinga, Nicolette W. de Jong
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 5, p 1181 (2023)
مصطلحات موضوعية: cow’s milk, food allergy, heated protein, randomized controlled trial, safety, tolerance, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Paulus G. M. Jochems, Willem R. Keusters, Antoine H. P. America, Pascale C. S. Rietveld, Shanna Bastiaan-Net, Renata M. C. Ariëns, Monic M. M. Tomassen, Fraser Lewis, Yang Li, Koen G. C. Westphal, Johan Garssen, Harry J. Wichers, Jeroen van Bergenhenegouwen, Rosalinde Masereeuw
المصدر: npj Science of Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2396-8370Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata M.C. Ariëns, Shanna Bastiaan-Net, Dianne B.P.M. van de Berg-Somhorst, Karim El Bachrioui, Anouk Boudewijn, Ron T.M. van den Dool, Govardus A.H. de Jong, Harry J. Wichers, Jurriaan J. Mes
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 87, Iss , Pp 104748- (2021)
مصطلحات موضوعية: In vitro digestion, Amino acids, Protein hydrolysis, Sustainable proteins, In vitro DIAAS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464621003972Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Nicolette W. de Jong, Harry J. Wichers
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 10, p 2137 (2022)
مصطلحات موضوعية: n/a, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying Deng, Coen Govers, Ellen ter Beest, Aalt-Jan van Dijk, Kasper Hettinga, Harry J. Wichers
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2021)
مصطلحات موضوعية: β-lactoglobulin, THP-1, macrophage, dendritic cell, heat-treatment, microarray, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2020.612397/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yusi Liu, Shanna Bastiaan-Net, Harry J. Wichers
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
مصطلحات موضوعية: immunomodulatory proteins, FIPs, glycosylation, immunomodulaion, hemagglutination, structure-function relationship, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fnut.2020.00132/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Marialena Chrysanthou, Ignacio Miro Estruch, Ivonne M. C. M. Rietjens, Harry J. Wichers, Tamara Hoppenbrouwers
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 2, p 363 (2022)
مصطلحات موضوعية: advanced glycation end products, AGEs, neuro–immune axis, inflammation, neurodegeneration, neuroinflammation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Nicolette W. de Jong, Marloes E. van Splunter, Joyce A. M. Emons, Kasper A. Hettinga, Roy Gerth van Wijk, Harry J. Wichers, Huub F. J. Savelkoul, Aline B. Sprikkelman, R. J. Joost van Neerven, Liu Liu, Gerbrich van der Meulen, Irene Herpertz, Yvonne C. M. Duijvestijn, Mijke Breukels, Marianne I. Brouwer, Jaap Schilperoord, Olga van Doorn, Berber Vlieg-Boerstra, Jochum van den Berg, Linette Pellis, Severina Terlouw, Astrid I. Hendriks, Marco W. J. Schreurs, Frank E. van Boven, Nicolette J. T. Arends
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 3, p 629 (2022)
مصطلحات موضوعية: allergy, baked milk, cow’s milk, tolerance, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yongfu Tang, Coen Govers, Harry J. Wichers, Jurriaan J. Mes
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 36, Iss , Pp 280-289 (2017)
مصطلحات موضوعية: Arabinoxylan, β-Glucans, Intestinal immunity, Macrophage polarisation, Gene expression markers, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464617303912Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test