-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Santarelli, Veronica, Neri, Lilia, Moscetti, Roberto, Di Mattia, Carla Daniela, Sacchetti, Giampiero, Massantini, Riccardo, Pittia, Paola
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Jul2021, Vol. 14 Issue 7, p1326-1340, 15p
مصطلحات موضوعية: GREEN tea, CARROTS, TEA extracts, TREHALOSE, VEGETABLES, BIOACTIVE compounds
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Laika, Jessica, Sacchetti, Giampiero, Sabatucci, Annalaura, Molina-Hernandez, Junior Bernardo, Ricci, Antonella, Laurita, Romolo, Tappi, Silvia, Di Michele, Alessandro, Neri, Lilia
المصدر: Food Bioscience; Dec2023, Vol. 56, pN.PAG-N.PAG, 1p
مصطلحات موضوعية: COLD atmospheric plasmas, HORSERADISH peroxidase, TREHALOSE, ENZYME inactivation, MONOSACCHARIDES, SUGARS, TERTIARY structure
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: NERI, LILIA, PITTIA, Paola, DI MATTIA, CARLA DANIELA, MASTROCOLA, Dino, SACCHETTI, Giampiero, Bertolo G.
المساهمون: Neri, Lilia, Pittia, Paola, Bertolo, G., DI MATTIA, CARLA DANIELA, Mastrocola, Dino, Sacchetti, Giampiero
مصطلحات موضوعية: Enzyme activity, Horseradish peroxidase, Glucose, Maltose, Trehalose, Maltodextrin, water activity, Viscosity, Glass transition
وصف الملف: STAMPA
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/000345636700008; volume:9; issue:3; firstpage:260; lastpage:266; numberofpages:7; journal:FOOD BIOPHYSICS; http://hdl.handle.net/11575/85641Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-84905107087
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Neri, Lilia, Hernando Hernando, Mª Isabel, Pérez Munuera, Isabel Mª, Sacchetti, Giampiero, Pittia, Paola
المساهمون: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
مصطلحات موضوعية: Blanching, Carrots, Maltose, Microstructure, Texture, Trehalose, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
العلاقة: Journal of Food Science; https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01906.xTest; urn:issn:0022-1147; http://hdl.handle.net/10251/140959Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Neri, Lilia1 lneri@unite.it, Hernando, Isabel2, Pérez-Munuera, Isabel2, Sacchetti, Giampiero1, Mastrocola, Dino1, Pittia, Paola1 ppittia@unite.it
المصدر: Food Chemistry. Feb2014, Vol. 144, p65-73. 9p.
مصطلحات موضوعية: *FROZEN carrots, *MICROSTRUCTURE, *FOOD storage, *BLEACHING (Chemistry), *SCANNING electron microscopy, *CRYOPROTECTIVE agents, *SUGARS, *TREHALOSE