-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiaonan Yang, Xiaokang Yi, Hongwei Xiao, Xufeng Wang, Lin Liu, Ziya Tang, Can Hu, Xibing Li
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1295 (2024)
مصطلحات موضوعية: apricot, drying method, nutritional characteristics, antioxidant activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jikai Zhang, Xia Zheng, Hongwei Xiao, Chunhui Shan, Yican Li, Taoqing Yang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 434 (2024)
مصطلحات موضوعية: yam slices, infrared combined hot air drying, drying characteristics, BP neural network coupled with gray wolf algorithm, multi-objective optimization, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Min Zhang, Hongwei Xiao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4402 (2023)
مصطلحات موضوعية: n/a, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongwei Xiao, Zhao Li, Yuting Zhou, Zhenhai Gao
المصدر: Sensors, Vol 23, Iss 21, p 8696 (2023)
مصطلحات موضوعية: visual perception, functional near-infrared spectral imaging techniques, statistics, machine learning, information theory, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jikai Zhang, Xia Zheng, Hongwei Xiao, Yican Li, Taoqing Yang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 16, p 3048 (2023)
مصطلحات موضوعية: yam slices, infrared hot air combined drying, hot air drying, drying kinetics, quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Wu, Hongwei Xiao, Hao Zhang, Ailuan Pan, Jie Shen, Jing Sun, Zhenhua Liang, Jinsong Pi
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 14, p 2765 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken egg, duck egg, quail egg, metabolomics, metabolite, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Taoqing Yang, Xia Zheng, Sriram K. Vidyarthi, Hongwei Xiao, Xuedong Yao, Yican Li, Yongzhen Zang, Jikai Zhang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 9, p 1897 (2023)
مصطلحات موضوعية: walnut, shell breaking, drying, artificial neural network, genetic algorithm, multi-objective optimization, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yawen Lin, Yue Gao, Aiqing Li, Lei Wang, Ziping Ai, Hongwei Xiao, Jianrong Li, Xuepeng Li
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 14, p 2066 (2022)
مصطلحات موضوعية: salting pretreatment, microwave drying, water distribution, protein secondary structure, astaxanthin, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhihua Geng, Xiao Huang, Jun Wang, Hongwei Xiao, Xuhai Yang, Lichun Zhu, Xiaochen Qi, Qian Zhang, Bin Hu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 318 (2022)
مصطلحات موضوعية: high-humidity hot-air impingement blanching (HHAIB), pulsed vacuum drying (PVD), drying characteristics, kinetic modeling, transmission electron microscopy (TEM), polyphenol oxidase activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Antai Chang, Xia Zheng, Hongwei Xiao, Xuedong Yao, Decheng Liu, Xiangyu Li, Yican Li
المصدر: Processes, Vol 10, Iss 114, p 114 (2022)
مصطلحات موضوعية: infrared drying, cantaloupe slice, kinetics, quality evaluation, optimization, texture, Chemical technology, TP1-1185, Chemistry, QD1-999
العلاقة: https://www.mdpi.com/2227-9717/10/1/114Test; https://doaj.org/toc/2227-9717Test; https://doaj.org/article/6627a2bea03e41889907053550c91275Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/pr10010114Test
https://doaj.org/article/6627a2bea03e41889907053550c91275Test