-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Vergara, C., Von Baer, D., Mardones, C., Gutierrez, L., Hermosin Gutierrez, I., Castillo Munoz, N.
مصطلحات موضوعية: Carmenere, Merlot, myricetin, PCA, quercetin, varietal differentiation, wine, ANTIOXIDANT ACTIVITY, CABERNET-SAUVIGNON, RED WINES, GRAPE, 13 Climate Action, 13 Acción por el clima
وصف الملف: 6 páginas
العلاقة: https://doi.org/10.4067/S0717-97072011000400001Test; https://repositorio.uc.cl/handle/11534/77132Test; WOS:000299756900001
الإتاحة: https://doi.org/10.4067/S0717-97072011000400001Test
https://repositorio.uc.cl/handle/11534/77132Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gil, M., Pascual, O., Gómez‐Alonso, S., García‐Romero, E., Hermosín‐Gutiérrez, I., Zamora, F., Canals, J.M.
المصدر: Australian Journal of Grape & Wine Research; Jun2015, Vol. 21 Issue 2, p200-212, 13p
مصطلحات موضوعية: COMPOSITION of grapes, RED wines, VITICULTURE, GRAPE growing, BERRIES, WINES
-
3دورية أكاديمية
المصدر: European Food Research & Technology; Apr2013, Vol. 236 Issue 4, p647-658, 12p
مصطلحات موضوعية: PLANT polyphenols, RED wines, VITIS vinifera, GRAPE varieties, EXTINCTION of plants, COLOR of wine, ANTHOCYANINS
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Gómez Gallego, M., Gómez García-Carpintero, E., Sánchez-Palomo, E., González Viñas, M., Hermosín-Gutiérrez, I.
المصدر: European Food Research & Technology; Jul2012, Vol. 235 Issue 1, p155-167, 13p
مصطلحات موضوعية: WINES, PHENOLIC acids, GRAPE varieties, STILBENE, RED wines, COMPARATIVE studies
مصطلحات جغرافية: MANCHA (Spain), SPAIN
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Gómez Gallego, M. A.1, Sánchez-Palomo, E.1 Eva.Sanchez@uclm.es, Hermosín-Gutiérrez, I.2, González Viñas, M. A.1
المصدر: South African Journal of Enology & Viticulture. 2015, Vol. 36 Issue 1, p21-31. 11p.
مصطلحات موضوعية: *COMPOSITION of wine, *RED wines, *PHENOLIC acids, *ORGANIC acids, *ANTIOXIDANTS
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Cejudo-Bastante, M.J.1 mariajesus.cejudo@uclm.es, Pérez-Coello, M.S.1, Hermosín-Gutiérrez, I.2
المصدر: LWT - Food Science & Technology. May2011, Vol. 44 Issue 4, p866-874. 9p.
مصطلحات موضوعية: *PHENOLS, *WINE storage, *WINES, *FERMENTATION, *RED wines, *SENSORY evaluation
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Alañón, M.E.1 mariaelena.alanon@uclm.es, Schumacher, R.1, Castro-Vázquez, L.1, Díaz-Maroto, M.C.2, Hermosín-Gutiérrez, I.3, Pérez-Coello, M.S.1
المصدر: Food Research International. May2013, Vol. 51 Issue 2, p536-543. 8p.
مصطلحات موضوعية: *ANTHOCYANINS, *PHENOLS, *FOOD color, *CHESTNUT, *AGING in plants, *RED wines, *PLANT ecology, *BENZOATES