-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Dučić, Igor, Herceg Romanić, Snježana, Mustać, Bosiljka, Mendaš, Gordana, Đinović-Stojanović, Jasna, Popović, Aleksandar, Jovanović, Gordana
المصدر: Environmental Science & Pollution Research; May2024, Vol. 31 Issue 21, p30509-30518, 10p
مصطلحات موضوعية: SELF-organizing maps, FATTY acids, OMEGA-6 fatty acids, SARDINES, ANCHOVIES, ORGANOCHLORINE compounds, OMEGA-3 fatty acids
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sukumaran, Sandhya, Sebastian, Wilson, Gopalakrishnan, A., Mathew, Oommen K., Vysakh, V. G., Rohit, Prathibha, Jena, J. K.
المصدر: Scientific Data; 8/25/2023, Vol. 10 Issue 1, p1-8, 8p
مصطلحات موضوعية: SARDINES, UNSATURATED fatty acids, OMEGA-3 fatty acids, RAYS (Fishes), PETROLEUM
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Çaklı, Şükran, Erol, Nida Demirtaş, Şen Yılmaz, Evren Burcu, Baldemir, Pınar, Çaklı, Atilla
المصدر: Ege Journal of Fisheries & Aquatic Sciences (EgeJFAS) / Su Ürünleri Dergisi; 2023, Vol. 40 Issue 3, p182-188, 7p
مصطلحات موضوعية: RAINBOW trout, FISH as food, SARDINES, SKILLET cooking, OMEGA-3 fatty acids, MERCURY, SUNFLOWER seed oil
مصطلحات جغرافية: TURKEY
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Janči, Tibor, Gauta, Tonka, Putnik, Predrag, Kanski, Danijel, Lovrinov, Mario
المصدر: Biomolecules (2218-273X); Feb2023, Vol. 13 Issue 2, p192, 14p
مصطلحات موضوعية: FISH oils, COLD storage, SARDINES, OMEGA-3 fatty acids, FISHING nets, PELAGIC fishes, HEART
-
5دورية أكاديمية
العنوان البديل: Optimización de la adición de α-tocoferol y palmitato de ascorbilo para la estabilización de aceite de sardina.
المؤلفون: Morales-Medina, R.1, García-Moreno, P. J.1 pjgarcia@ugr.es, Muñío, M. M.1, Guadix, A.1, Guadix, E. M.1
المصدر: Grasas y Aceites. Apr-Jun2015, Vol. 66 Issue 2, p1-9. 9p.
مصطلحات موضوعية: *SARDINES, *FISH oils, *OMEGA-3 fatty acids, *OXIDATION, *VITAMIN E content of food, *ANTIOXIDANTS, *LIPIDS
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Conservation Physiology; 2020, Vol. 8 Issue 1, p1-14, 14p
مصطلحات موضوعية: ENGRAULIS encrasicolus, SARDINES, FATTY acids, OMEGA-3 fatty acids, ANCHOVIES
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Chaula, Davis, Laswai, Henry, Chove, Bernard, Dalsgaard, Anders, Mdegela, Robinson, Jacobsen, Charlotte, Hyldig, Grethe
المصدر: Food Science & Nutrition; Apr2019, Vol. 7 Issue 4, p1406-1416, 11p
مصطلحات موضوعية: CLOVE (Spice), MARINE algae, LIPID metabolism, SARDINES, ANTIOXIDANTS
مصطلحات جغرافية: LAKE Victoria
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Bandana, Narcisa M.1 narcisa@ipimar.Pt, Palma, Patricia2, Batista, Irineu1, Nunes, M. Leonor1, Branco, Patrícia3, Bruges, Margarida3, Dickson, Jorge3, Silva-Lima, Beatriz2, Morais, Graça4, Barata, J. Diogo3
المصدر: Journal of Aquatic Food Product Technology. 2004, Vol. 13 Issue 3, p61-68. 8p. 1 Chart, 4 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *CANNED sardines, *OMEGA-3 fatty acids, *ERYTHROCYTES, *PHOSPHOLIPIDS, *HEMODIALYSIS patients, *DIET
-
9دورية
المصدر: Food Weekly News; 4/20/2023, p195-195, 1p
مصطلحات موضوعية: NUTRITION, FISH oils, FOOD science, FATTY acids, SARDINES, OMEGA-3 fatty acids, MONOUNSATURATED fatty acids
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: KRZYNOWEK, JUDITH1, ULJUA, DANIEL S.1, PANUNZIO, LAURIE J.1, MANEY, RICHARD S.1
المصدر: Journal of Food Science (Wiley-Blackwell). Jan1992, Vol. 57 Issue 1, p63-65. 3p.
مصطلحات موضوعية: *SARDINES, *CANNED sardines, *OMEGA-3 fatty acids, *VEGETABLE oils, *MARINE animal oils