التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Elucidation on the destabilization mechanism of whipping creams during static storage |
المؤلفون: |
Hua Xu, Lan Yang, Jun Jin, Jing Zhang, Pengkai Xie, Yuhang Chen, Longkai Shi, Wei Wei, Qingzhe Jin, Xingguo Wang |
المصدر: |
Food Hydrocolloids. 129:107613 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2022. |
سنة النشر: |
2022 |
مصطلحات موضوعية: |
General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science |
تدمد: |
0268-005X |
الوصول الحر: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::160cce7a65a8befa099ef96a9ad0e330Test https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107613Test |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الانضمام: |
edsair.doi...........160cce7a65a8befa099ef96a9ad0e330 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |