يعرض 1 - 5 نتائج من 5 نتيجة بحث عن '"gummy candies"', وقت الاستعلام: 0.86s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3

    المصدر: SEDICI (UNLP)
    Universidad Nacional de La Plata
    instacron:UNLP
    Brazilian Journal of Food Technology v.23 2020
    Brazilian Journal of Food Technology
    Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
    instacron:ITAL
    CONICET Digital (CONICET)
    Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
    instacron:CONICET
    Brazilian Journal of Food Technology, Vol 23 (2020)
    Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 23, Article number: e2019177, Published: 07 DEC 2020

    وصف الملف: application/pdf; text/html

  4. 4
  5. 5
    دورية أكاديمية

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://bit.ly/3DTpEOHTest; http://hdl.handle.net/11336/147298Test; Ranalli, Natalia; Adornato, Luz; Califano, Alicia Noemi; Andres, Silvina Cecilia; Impact of processing conditions and gelling agent on physical and sensorial properties of pecan oil-dulce de leche gummy candies; Instituto de Tecnología de Alimentos; Brazilian Journal Of Food Technology; 23; 2020; 1-11; CONICET Digital; CONICET