-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Martinez-Villaluenga, C., Peñas, E., Sidro, B., Ullate, M., Frias, J., Vidal-Valverde, C.
المساهمون: Spanish Commission of Science and Technology, CSIC
المصدر: LWT - Food Science and Technology ; volume 46, issue 1, page 77-83 ; ISSN 0023-6438
مصطلحات موضوعية: Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.10.023Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643811003501?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643811003501?httpAccept=text/plainTest -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Frias, J., Giacomino, S., Peñas, E., Pellegrino, N., Ferreyra, V., Apro, N., Carrión, M. Olivera, Vidal-Valverde, C.
المصدر: LWT - Food Science and Technology ; volume 44, issue 5, page 1303-1308 ; ISSN 0023-6438
مصطلحات موضوعية: Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2010.12.025Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643810004494?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643810004494?httpAccept=text/plainTest -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Peñas, E., Pihlava, J.M., Vidal-Valverde, C., Frias, J.
المساهمون: Spanish Commission of Science and Technology, Ministry of Science and Innovation, CSIC
المصدر: LWT - Food Science and Technology ; volume 48, issue 1, page 16-23 ; ISSN 0023-6438
مصطلحات موضوعية: Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2012.03.005Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643812001120?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643812001120?httpAccept=text/plainTest -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Frías, J., Martínez-Villaluenga, C., Gulewicz, P., Perez-Romero, A., Pilarski, R., Gulewicz, K., Vidal-Valverde, C.
المساهمون: Ministerio de Educación, Cultura y Deporte
المصدر: Food Chemistry ; volume 105, issue 3, page 959-967 ; ISSN 0308-8146
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.04.043Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814607004001?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814607004001?httpAccept=text/plainTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez-Villaluenga, C., Frías, J., Gómez, R., Vidal-Valverde, C.
المصدر: International Dairy Journal ; volume 16, issue 7, page 768-774 ; ISSN 0958-6946
مصطلحات موضوعية: Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2005.08.002Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0958694605001640?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0958694605001640?httpAccept=text/plainTest -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Martínez-Villaluenga, C., Frías, J., Vidal-Valverde, C.
المصدر: Food Chemistry ; volume 98, issue 2, page 291-299 ; ISSN 0308-8146
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.05.074Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814605005121?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814605005121?httpAccept=text/plainTest -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Granito, M., Torres, A., Frias, J., Guerra, M., Vidal-Valverde, C.
المصدر: European Food Research and Technology ; volume 220, issue 2, page 176-181 ; ISSN 1438-2377 1438-2385
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Biochemistry, General Chemistry, Food Science, Biotechnology
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Frias, J., Vidal-Valverde, C., Sotomayor, C., Diaz-Pollan, C., Urbano, G.
المصدر: European Food Research and Technology ; volume 210, issue 5, page 340-345 ; ISSN 1438-2377 1438-2385
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Biochemistry, General Chemistry, Food Science, Biotechnology
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Vidal-Valverde, C., Rojas-Hidalgo, E., Herranz, J.
المصدر: Journal of Food Science (Wiley-Blackwell). Jan/Feb1983, Vol. 48 Issue 1, p274. 0p.
مصطلحات موضوعية: *DIETARY fiber, *VEGETABLES, *NUTRITION, *FOOD industry, *CELLULOSE, *LIGNINS