-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Alaa R. Abdulstar, Ammar B. Altemimi, Asaad R. Al-Hilphy
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 7; Pages: 1459
مصطلحات موضوعية: TS, food processing, quality parameters, novel technologies, microbial inactivation
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Plant Foods; https://dx.doi.org/10.3390/foods12071459Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mostashari, Parisa, Gavahian, Mohsen, Jafarzadeh, Shima, Guo, Jia‐Hsin, Hadidi, Milad, Pandiselvam, R., Huseyn, Elcin, Mousavi Khaneghah, Amin
المصدر: Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; Jul2022, Vol. 21 Issue 4, p3129-3152, 24p
مصطلحات موضوعية: OZONE, WINERIES, WINES, MICROBIAL inactivation, GRAPES, FERMENTED beverages
-
3دورية
المصدر: Food Weekly News; 6/13/2024, p295-295, 1p
مصطلحات موضوعية: AGRICULTURAL research, MICROBIAL inactivation, ELECTRIC fields, FOOD research, VOLTAGE
-
4دورية
المصدر: Food Weekly News; 5/9/2024, p75-75, 1p
مصطلحات موضوعية: MICROBIAL inactivation, RADIO frequency, RADIO technology, FOOD industry, PEST control, DECONTAMINATION of food, FOOD pasteurization
الشركة/الكيان: IMPERIAL College, London
-
5دورية
المصدر: Food Weekly News; 5/9/2024, p34-34, 1p
مصطلحات موضوعية: MICROBIAL inactivation, FOOD science, FOOD industry, FOOD pasteurization, SUPERCRITICAL carbon dioxide, FOOD chemistry, FOOD preservation
مصطلحات جغرافية: JOAO Pessoa (Paraiba, Brazil)
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Rosario, Denes K. A., Rodrigues, Bruna L., Bernardes, Patricia C., Conte-Junior, Carlos A.
المصدر: Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2021, Vol. 61 Issue 7, p1163-1183, 21p
مصطلحات موضوعية: APPROPRIATE technology, FOOD preservation, MICROBIAL inactivation, INDUSTRIAL chemistry, FOOD quality
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 21, Iss 2, Pp 61-65 (2017)
مصطلحات موضوعية: pulsed electric field, non-thermal plasma, food processing, wastewater, microalgae, microbial inactivation, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2017/1821-44871702061D.pdfTest; https://doaj.org/toc/1821-4487Test; https://doaj.org/toc/2956-0195Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mercedes López, Tamara Calvo, Miguel Prieto, Rodolfo Múgica-Vidal, Ignacio Muro-Fraguas, Fernando Alba-Elías, Avelino Alvarez-Ordóñez
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
مصطلحات موضوعية: plasma, food safety, food quality, microbial inactivation, food processing, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fmicb.2019.00622/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: López, Mercedes, Calvo, Tamara, Prieto, Miguel, Múgica-Vidal, Rodolfo, Muro-Fraguas, Ignacio, Alba-Elías, Fernando, Alvarez-Ordóñez, Avelino
المصدر: Frontiers in Microbiology; 4/2/2019, pN.PAG-N.PAG, 21p
مصطلحات موضوعية: NON-thermal plasmas, DECONTAMINATION of food, FOOD preservation, MICROBIAL inactivation, FOOD quality, FOOD safety, BACTERIAL spores
-
10دورية
المصدر: Food Weekly News; 9/28/2023, p32-32, 1p
مصطلحات موضوعية: LOW temperature plasmas, AGRICULTURE, FUSION reactors, REPORTERS & reporting, NUTRITION, MICROBIAL inactivation, PLANT metabolites
مصطلحات جغرافية: GOTEBORG (Sweden)