-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Salvia Trujillo, Laura
المساهمون: University/Department: Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments
مرشدي الرسالة: Martín Belloso, Olga, Soliva-Fortuny, Robert
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Nanoemulsions, Olis essencials, Carotè, Nanoemulsiones, Aceites esenciales, Caroteno, Essential oils, Carotene, Tecnologia d'Aliments
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/134733Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaishankar Prasad, Aishwarya Dixit, Sujata P. Sharma, Anjelina W. Mwakosya, Anka T. Petkoska, Ashutosh Upadhyay, Nishant Kumar
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 1, Pp 22-36 (2024)
مصطلحات موضوعية: nanoemulsions, active packaging, essential oils, synthesis methods, shelf life, edible films, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/21683/21675Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1854 (2024)
مصطلحات موضوعية: smoothie, essential oils, nanoemulsions, food preservation, consumers acceptability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: RODRIGUES, Sarah de Oliveira, SILVA, João Marcos Oliveira da, BANWO, Kolawole, LIMA, Clara Mariana Gonçalves, Aldarhami, Abdu, Guiné, Raquel, VERRUCK, Silvani, PAGNOSSA, Jorge Pamplona
مصطلحات موضوعية: antimicrobial resistance, essential oils, natural products, nanoemulsions, food industry
العلاقة: Rodrigues SO, Silva JMO, Banwo K, Lima CMG, Guiné RPF, Verruck S, Pagnossa JP. (2024) Nanoencapsulation of natural products and their role in the preservation and control of contaminations in the food industry. Food Science and Technology, 44:e00222 (16 pp.).; http://hdl.handle.net/10400.19/8358Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Heba H. Salama, Hoda S. El-Sayed, Adel M.M. Kholif, Amr E. Edris
المصدر: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 21, Iss 6, Pp 372-382 (2022)
مصطلحات موضوعية: Stirred yogurt, Manufacturing, Essential oils, Nanoemulsions, Lactic acid bacteria, Physicochemical, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1658077X21001314Test; https://doaj.org/toc/1658-077XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Rohan M. Shah, Snehal R. Jadhav
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: plant-based antimicrobials, food safety, nanoemulsions, essential oils, cranberry pomace extract, polymeric micelles, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2023.1173052/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wafaa M. Hikal, Mohamed M. Baz, Mohammed Ali Alshehri, Omar Bahattab, Rowida S. Baeshen, Abdelfattah M. Selim, Latifah Alhwity, Rabaa Bousbih, Maha Suleiman Alshourbaji, Hussein A. H. Said-Al Ahl
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 21, p 3682 (2023)
مصطلحات موضوعية: essential oils, plants bioactive compounds, polyphenols, nanoemulsions, Culex pipiens, honeysuckle, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Park, Jungmi, Mahida, Neel, Ho, Gabrielle, Pena, Elizabeth, Makabenta, Jessa Marie V., Aneke, Stanley, Jiang, Mingdi, Bouthillette, Leah M., Holz, Stephanie E., Hassan, Muhammad Aamir, Wolfe, Amanda L., Rotello, Vincent M.
المصدر: Chemistry Department Faculty Publication Series
مصطلحات موضوعية: biofilm infections, nanoemulsions, pseudopyronine analogs, essential oils
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://scholarworks.umass.edu/chem_faculty_pubs/1492Test; https://scholarworks.umass.edu/context/chem_faculty_pubs/article/2760/viewcontent/antibiotics_12_01240_v2.pdfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/antibiotics12081240Test
https://scholarworks.umass.edu/chem_faculty_pubs/1492Test
https://scholarworks.umass.edu/context/chem_faculty_pubs/article/2760/viewcontent/antibiotics_12_01240_v2.pdfTest -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdollah Golmohammadi, Mahsa Sadat Razavi, Mohammad Tahmasebi, Daniele Carullo, Stefano Farris
المصدر: Coatings; Volume 13; Issue 8; Pages: 1360
مصطلحات موضوعية: edible films, essential oils, IR spectroscopy, nanoemulsions, surface properties
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Coatings for Food Technology and System; https://dx.doi.org/10.3390/coatings13081360Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jungmi Park, Neel Mahida, Gabrielle Ho, Elizabeth Pena, Jessa Marie V. Makabenta, Stanley Aneke, Mingdi Jiang, Leah M. Bouthillette, Stephanie E. Holz, Muhammad Aamir Hassan, Amanda L. Wolfe, Vincent M. Rotello
المصدر: Antibiotics; Volume 12; Issue 8; Pages: 1240
مصطلحات موضوعية: biofilm infections, nanoemulsions, pseudopyronine analogs, essential oils
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Novel Antimicrobial Agents; https://dx.doi.org/10.3390/antibiotics12081240Test