-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods; May2023, Vol. 12 Issue 10, p2078, 14p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, DOUGH, RHEOLOGY, PARTICLE size distribution, PRINCIPAL components analysis, CHEMICAL properties, WHEAT
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Yiqin, Hu, Ruijia, Tilley, Michael, Siliveru, Kaliramesh, Li, Yonghui
المصدر: Processes; Sep2021, Vol. 9 Issue 9, p1687-1687, 1p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, BREAD quality, DOUGH, LENTILS, RHEOLOGY, FOOD combining
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Cheng1 (AUTHOR), Tilley, Michael2 (AUTHOR), Chen, Richard2 (AUTHOR), Siliveru, Kaliramesh1 (AUTHOR), Li, Yonghui1 (AUTHOR) yonghui@ksu.edu
المصدر: LWT - Food Science & Technology. Feb2023, Vol. 175, pN.PAG-N.PAG. 1p.
مصطلحات موضوعية: *BREAD, *FLOUR, *WHOLE grain foods, *BRAN, *WHEAT, *RHEOLOGY, *WHEAT proteins
الشركة/الكيان: WORLD Wildlife Fund (U.S.)