-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 11, p 1786 (2024)
مصطلحات موضوعية: Glabrous Canary seed, hairless Canary seeds, nutritional properties, nutritional components, pasting properties, genotype by environment, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bilatu Agza Gebre, Zekun Xu, Mengting Ma, Berhane Lakew, Zhongquan Sui, Harold Corke
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 8, p 1198 (2024)
مصطلحات موضوعية: food barley, chain length distribution, pasting properties, thermal characteristics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Laura Gazza, Valeria Menga, Federica Taddei, Francesca Nocente, Elena Galassi, Chiara Natale, Chiara Lanzanova, Silvana Paone, Clara Fares
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 990 (2024)
مصطلحات موضوعية: gluten-free, pasting properties, antioxidant activity, pigmented maize, food grade sorghum, oat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 471 (2024)
مصطلحات موضوعية: low temperature storage, high-moisture japonica brown rice, oxidation, pasting properties, flavor, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Elizabeth Khakasa, Charles Muyanja, Robert Mugabi, Yusuf Mukasa, Mary P. Babirye, Brian Balikoowa, Priver Namanya, Jerome Kubiriba, Ivan K. Arinaitwe, Kephas Nowakunda
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4323 (2023)
مصطلحات موضوعية: cooking banana flour, functional properties, pasting properties, banana breeding, industrial application, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuheng Zhai, Hao Zhang, Jiali Xing, Shangyuan Sang, Xinyan Zhan, Yanan Liu, Lingling Jia, Jian Li, Xiaohu Luo
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3981 (2023)
مصطلحات موضوعية: waxy rice starch, pectin, pasting properties, retrogradation properties, in vitro digestibility, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianhua Tang, Cong Xie, Wenping Chang, Zhenyang Quan, Xiangli Ding
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3923 (2023)
مصطلحات موضوعية: highland barley, composite flour, coating batter, pasting properties, oil content, deep-fried meat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 3, p 484 (2023)
مصطلحات موضوعية: ultrasound treatment, gluten-free flours, freeze-drying and centrifugation, thermal properties, pasting properties, rheological properties, Chemical technology, TP1-1185
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/3/484Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test; https://doaj.org/article/dde07c935ec04ae2a36f71ec89bcc637Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods12030484Test
https://doaj.org/article/dde07c935ec04ae2a36f71ec89bcc637Test -
9دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 3, p 609 (2023)
مصطلحات موضوعية: Box–Behnken design, bioactive compounds, physical and textural analysis, pasting properties, total antioxidant capacity, Chemical technology, TP1-1185
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/3/609Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test; https://doaj.org/article/65e3cb0594f64527bd980e69872f11e3Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods12030609Test
https://doaj.org/article/65e3cb0594f64527bd980e69872f11e3Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Iva Burešová, Valérie Lullien-Pellerin, Libor Červenka, Jiří Mlček, Romana Šebestíková, Lucie Masaříková
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2604 (2023)
مصطلحات موضوعية: flour granulation, pasting properties, dough extensibility, bread crumb, bread quality, Chemical technology, TP1-1185
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/13/2604Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test; https://doaj.org/article/de13de6af1f245d5ba86e10122412ccfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods12132604Test
https://doaj.org/article/de13de6af1f245d5ba86e10122412ccfTest