-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng Pan, Aiqian Ye, Anant Dave, Karl Fraser, Harjinder Singh
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1626-1637 (2023)
مصطلحات موضوعية: particle size, casein micelle, whey protein, ionic calcium, protein composition, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222007421Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng Pan, Aiqian Ye, Anant Dave, Karl Fraser, Harjinder Singh
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 3871-3882 (2022)
مصطلحات موضوعية: whey protein, casein micelle, protein composition, structure, kinetics, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222001527Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Alejandra Acevedo-Fani, Anant Dave, Harjinder Singh
المصدر: Frontiers in Chemistry, Vol 8 (2020)
مصطلحات موضوعية: casein micelle, milk fat globule, oleosome, bioactive compound, functional food, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fchem.2020.564021/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-2646Test