-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Matias, Silvia, Perez-Junkera, Gesala, Martínez, Olaia, Miranda, Jonatan, Larretxi, Idoia, Peña, Lidia, Bustamante, María Ángeles, Churruca, Itziar, Simón, Edurne
المصدر: Plant Foods for Human Nutrition; Jun2024, Vol. 79 Issue 2, p545-550, 6p
مصطلحات موضوعية: BREAD, BAKED products, GLUTEN-free foods, DISACCHARIDES, BREAKFAST cereals, MONOSACCHARIDES, FRUCTANS
مصطلحات جغرافية: SPAIN
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ayşe Levent, Kübra Aktaş
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 3, Pp 1955-1964 (2024)
مصطلحات موضوعية: acorn, bread, chickpea yeast, fermentation, gluten‐free, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
3دورية أكاديميةSensory evaluation of bread, rice pudding and cake incorporating germinated cereal and legume flour.
المؤلفون: AKSU, Sena, ALKA, Derya
المصدر: Food & Health (2602-2834); 2024, Vol. 10 Issue 2, p138-148, 11p
مصطلحات موضوعية: BREAD, FOOD quality, NUTRITIONAL value, OATS, SENSORY stimulation, NATURAL foods, RESEARCH funding, RICE, CONTENT analysis, GRAIN, FUNCTIONAL foods, DESCRIPTIVE statistics, BARLEY, GLUTEN-free diet, EDIBLE plants, ENRICHED foods, DATA analysis software, LEGUMES, PLANT physiology, DIETARY supplements
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ricardo S. Aleman, Jhunior Abrahan Marcia Fuentes, Ajitesh Yadav, Shirin Kazemzadeh, Franklin Delcarca, Mallerly Sarmientos, Mehrdad Hasani-Azhdari, Ismael Montero-Fernández
المصدر: Dietetics, Vol 2, Iss 4, Pp 356-365 (2023)
مصطلحات موضوعية: teosinte, rice, gluten free, bread, mixture design, fiber, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Annales Academiae Medicae Silesiensis, Vol 77, Pp 255-263 (2023)
مصطلحات موضوعية: bread, gluten, gluten-free, lead, cadmium, health risk, Pharmacy and materia medica, RS1-441, Dentistry, RK1-715
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://annales.sum.edu.pl/Zawartosc-kadmu-i-olowiu-w-pieczywie-glutenowym-i-bezglutenowym-dostepnym-na-polskim,172906,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/1734-025XTest
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p194, 16p
مصطلحات موضوعية: BREAD, GLUTEN-free foods, BIOACTIVE compounds, STARCH, OXIDANT status, CORN, FLOUR, BUCKWHEAT
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdel-Aal, El-Sayed M.
المصدر: Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p5, 5p
مصطلحات موضوعية: QUINOA, BREAD, GLUTEN-free foods, TECHNOLOGICAL innovations, MILK proteins, LEGUMES, BAKED products, DIETARY proteins
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Bueno, Carolina, Thys, Roberta, Tischer, Bruna
المصدر: Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 24, p4415, 20p
مصطلحات موضوعية: BREAD, BUCKWHEAT, GLUTEN-free foods, FOOD aroma, MATRIX effect, BAKED products, BIOACTIVE compounds, CELIAC disease
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Garnweidner-Holme, Lisa, Hellmann, Monica, Henriksen, Christine, Austad, Elisabeth, Watters, Solveig Ivara, Gaundal, Line, Lundin, Knut E. A., Myhrstad, Mari C. W., Telle-Hansen, Vibeke H.
المصدر: Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 23, p4338, 9p
مصطلحات موضوعية: BREAD, CELIAC disease, RANDOMIZED controlled trials, BUCKWHEAT, GLUTEN-free diet, METABOLIC regulation, QUALITATIVE research
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Oliveira, Daniela, Starowicz, Małgorzata, Ostaszyk, Anita, Łopusiewicz, Łukasz, Ferreira, Isabel M. P. L. V. O., Pinto, Edgar, Krupa-Kozak, Urszula
المصدر: Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 23, p4320, 14p
مصطلحات موضوعية: LINSEED oil, NUTRITIONAL value, BREAD, BREAD quality, GLUTEN, BAKED products, GLUTEN-free diet